Αυτοί, τη δουλειά τους…

Αυτοί, τη δουλειά τους…

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνεχίζουν το δρόμο για τους τελικούς χωρίς να λοξοκοιτάζουν για τίποτε.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει και το δεύτερο παιχνίδι των ημιτελικών στα πλέι οφ, να κάνει το 2-0 και πλέον χρειάζεται μια ακόμα νίκη για να πάρει την πρόκριση στους τελικούς.

Η εικόνα των «πρασίνων ήταν αυτή ακριβώς που έπρεπε. Σοβαροί, συγκεντρωμένοι, χωρίς κενά διαστήματα και με τον έλεγχο του αγώνα. Η διαφορά δυναμικότητας με το Περιστέρι είναι σαφής, εμφανής και διακριτή.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού ωστόσο είναι εκείνη που την κάνει χαρακτηριστική των αναμετρήσεων μέχρι τώρα. Οι παίκτες του Πιτίνο δεν δίνουν δικαιώματα με την απόδοσή τους είναι συνεπείς και δεν επιτρέπουν στον αντίπαλό τους να βρει ευκαιρία και να τους αμφισβητήσει.

Είναι προφανές πως το κακό διάστημα στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλεπτου στο Περιστέρι τους έδειξε το δρόμο για το πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουν από εδώ και στο εξής όλα τα ματς.

Από εκεί και πέρα δυο πρόσωπα είναι εκείνα που έκαναν εντύπωση. Ο μεν Παπαγιάννης που με την κακή του απόδοση προβλημάτισε. Κυρίως για την αγωνιστική του ετοιμότητα και την συγκέντρωσή του σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχε τη δυνατότητα να γίνει πρωταγωνιστής. Πήγαινε δεύτερος στη μπάλα, χωρίς ψυχή, ένταση και τσαγανό στο παιχνίδι του.

Ο,τι ακριβώς δεν έκανε ο Ζώης Καράμπελας. Ο νεαρός γκαρντ έδειξε για μια ακόμα φορά πως διαθέτει δυο στοιχεία που δεν τα μαθαίνει κανείς. Μυαλό και καρδιά. Απέναντι σε μια πολύ δύσκολη, πολύ δυνατή, μια εμφανώς καλύτερη ομάδα ο μικρός στάθηκε καταπληκτικά, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή του.

Με πίστη στις δυνάμεις του, με τσαμπουκά προσπάθησε να βάλει δύσκολα στους προσωπικούς του αντιπάλους, αλλά και να βοηθήσει την ομάδα του. Απίστευτη ωριμότητα και αυτοπεποίθηση για ένα παιδί που κάνει τα πρώτα του βήματα στην Α1…

ΥΓ1: Για τον Αργύρη τα είπαμε: Εγινε ακριβώς αυτό που έπρεπε και το γήπεδο όλο, έξι χιλιάδες κόσμος τον χειροκρότησαν όρθιοι με σεβασμό και ζεστασιά για όλα όσα πρόσφερε.

ΥΓ2: Εξι χιλιάδες κόσμος, Σάββατο έξι το απόγευμα παραμονή εκλογών και με ζέστη έξω σε ένα ματς που όλοι ήξεραν τον νικητή. Στις εξέδρες παιδάκια με τους γονείς τους να χειροκροτούν και να στηρίζουν. Μια όμορφη ατμόσφαιρα, δίπλα στην ομάδα που αγαπούν και ελάχιστες φορές τους έχει προδώσει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ