Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ρίξει ακόμη τα χοντρά λεφτά στις μεταγραφές

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ρίξει ακόμη τα χοντρά λεφτά στις μεταγραφές

Ο Δικέφαλος δομεί το ρόστερ της επόμενης σεζόν από την άμυνα προς την επίθεση με μεθοδικότητα.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει μια μεθοδικότητα στον τρόπο που κτίζει το ρόστερ της επόμενης σεζόν, η οποία είναι αξιομνημόνευτη: Κλείνει τις «τρύπες» του από τα πίσω προς τα μπρος, από την άμυνα προς την επίθεση.

Ποια ήταν η πρώτη κίνηση για την επόμενη σεζόν; Έκλεισε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, τον οποίο γνώριζε ο Λουτσέσκου από την Ξάνθη και ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο τερματοφυλάκων μαζί με τον Πασχαλάκη.

Τι έκανε μετά ο ΠΑΟΚ; Πάλεψε και κράτησε τελικά τον Φερνάντο Βαρέλα στην Τούμπα, κάνοντάς του νέο συμβόλαιο έως το 2022. Έκλεισαν έτσι και οι βασικές επιλογές για το κέντρο την άμυνας με Βαρέλα, Κρέσπο και Ίνγκασον.

Παράλληλα την ίδια μέρα που κλείδωσε η παραμονή του Βαρέλα, ο Δικέφαλος έστειλε δανεικό τον Ροντρίγκο Ρέι στην Πατσούκα (αφού του έκανε επέκταση το συμβόλαιο έως το 2021) καθώς περίσσευε για το τέρμα, αφού έκλεισε και ο Ζίβκοβιτς.

Επόμενη κίνηση; Η απόκτηση του Ροντρίγκο Σοάρες για να έχει επιπλέον λύσεις ο ΠΑΟΚ στο δεξί άκρο της άμυνας και να μπορεί να παίρνει ανάσες ο Λέο Μάτος.

Τι ακολουθεί; Κλεισμένος είναι ο Ισμαέλ Σίλβα για τη μεσαία γραμμή, το θέμα του οποίου αναμένεται να κλείσει σύντομα και τυπικά.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το κτίσιμο του νέου του ρόστερ από τα μετόπισθεν και σιγά-σιγά προχωράει από την άμυνα προς την επίθεση.

Οι πρώτες κινήσεις είναι διορθωτικές και δίνουν εύρος στο ρόστερ για καλύτερο rotation.

Πλέον αναμένονται οι πιο ηχηρές προσθήκες ενίσχυσης της ομάδα που θα είναι με παίκτες ακόμη υψηλότερης ποιότητας και θα μπορέσουν να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο του ΠΑΟΚ: ένας ακόμη χαφ, ένας πλάγιος επιθετικός και μια έκπληξη που ετοιμάζει η ομάδα.

Έως τώρα ο Δικέφαλος δεν έχει ρίξει χοντρά λεφτά στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι αλλά ψήνει κάποιες κινήσεις που θα προκαλέσουν μεγάλη αίσθηση στην Ελλάδα, όπως κάνει σταθερά τα τελευταία χρόνια σε κάθε μεταγραφική περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ