Ολυμπιακός: Ξεκινάει με… επίθεση!

Ολυμπιακός: Ξεκινάει με… επίθεση!

«Πρώτη» σήμερα για τον Ολυμπιακό σε μια εβδομάδα που «τρέχουν» ήδη οι εξελίξεις στα μεταγραφικά. Το θέμα του στράικερ μπαίνει στην τελική ευθεία με τους Φακούντο και Μουνιέ να είναι σε πρώτο πλάνο…

Η νέα σεζόν ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό. Το πρώτο γκρουπ των ερυθρολεύκων πέρασε από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και έπεται το δεύτερο αύριο για να ολοκληρωθεί η πρώτη διαδικασία και να αρχίσουν οι προπονήσεις στο Ρέντη, για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Στο ξεκίνημα ο Μαρτίνς θα έχει αρκετές απουσίες λόγω των διεθνών αλλά και της έξτρα άδειας που είχαν λογικά Βαλμπουενά και Μπα. Πολύ γρήγορα ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα έχει νέα πρόσωπα, το Ρέντη θα «γεμίσει» και το ταξίδι στην Πολωνία θα γίνει με διαφορετική σύνθεση στην αποστολή.

Ο Ολυμπιακός άλλωστε «τρέχει» μεταγραφικές εξελίξεις σημαντικές μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε. Με πρώτη και καλύτερη αυτή του επιθετικού.

Ο επιθετικός που ο Ολυμπιακός ψάχνει για να τον ολοκληρώσει, ψάχνει τον killer που θα κάνει την διαφορά. Όπως είχα γράψει πριν λίγες μέρες η μεταγραφή αυτή είναι άκρως σημαντική.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει διεξοδικά εδώ και καιρό αρκετές περιπτώσεις στράικερ από το πάνω ράφι, με αυτή του Μπέργκ να είχε μεγαλύτερη ίντριγκα εξαιτίας του παρελθόντος του Σουηδού στράικερ. Για τον οποίο πάντως έως τώρα δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Ολυμπιακός δεν χάνει χρόνο ειδικά όταν έχει στα «χέρια» του αρκετές δυνατές περιπτώσεις.

Μια εξ αυτών του Φακούντο Φερέιρα, του στράικερ που είχε ξεχωρίσει ο Πέδρο Μαρτίνς και τον περασμένο Ιανουάριο. Ο Φακούντο είναι δεδομένο πως δεν θα συνεχίσει στην Μπενφίκα αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με τον Ολυμπιακό να «παίζει» δυνατά και σε αυτό το μέτωπο.

Υπάρχει επίσης και η εξαιρετική περίπτωση του Μουνιέ της Χάντερσφιλντ, του Γάλλου στράικερ που επίσης αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως σύντομα θα έχει κλείσει το βασικό μέτωπο του στράικερ, συνεχίζοντας βεβαίως και τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις που είναι ανοικτές, με κυριότερη αυτή του στόπερ.

Στόχος είναι ο Μαρτίνς να έχει τους παίκτες που θέλει και το ρόστερ που επιθυμεί έτοιμο για να δουλέψει καλά στην προετοιμασία και να παρουσιάσει τον Ολυμπιακό πανέτοιμο στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και θα τον έχει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ