Πόσο ανάγκη έχει ο ΠΑΟΚ ένα μεγαλύτερο γήπεδο

Πόσο ανάγκη έχει ο ΠΑΟΚ ένα μεγαλύτερο γήπεδο

Στον ΠΑΟΚ, αποφάσισαν για φέτος το... ταβάνι των διαρκείας να είναι οι 22.000. Αριθμός μικρός για να καλύψει την τεράστια ζήτηση που θα υπάρξει από την Τρίτη 18 Ιουνίου.

Δεν πρόλαβε καλά-καλά η ΠΑΕ να ενημερώσει για τις τιμές και τους τρόπους αγοράς των νέων εισιτηρίων διαρκείας και στα social media επικρατεί ένας πανικός. Αυτός προέρχεται κυρίως από το γεγονός ότι αποφάσισαν στη Μικράς Ασίας το ταβάνι των εισιτηρίων να είναι οι 22.000. Η κατάκτηση του νταμπλ, η νέα μορφή που θα έχει από φέτος το πρωτάθλημα, αλλά και οι αυξημένες πιθανότητες ο Δικέφαλος να περάσει φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία στους ομίλους του Champions League, υποχρεώνει τους φιλάθλους να τρέξουν για να κατοχυρώσουν ένα μαγικό καρτελάκι.

Η ζήτηση από Δευτέρα 18 Ιουνίου που θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων θα είναι τεράστια. Τα 22.000 εισιτήρια κάποτε ήταν ένα άπιαστο όνειρο, στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη ένας αριθμός πολύ μικρός για να καλύψει τις ανάγκες των χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας. Η Τούμπα, στη σημερινή μορφή της, δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της Ασπρόμαυρης ΠΑΕ. Το σωματείο χρειάζεται άμεσα ένα πολύ μεγαλύτερο γήπεδο που θα προσφέρει όλες τις ανέσεις στην ομάδα, αλλά και στους φίλαθλους.

Κανείς δεν ασχολήθηκε, ούτε καν γκρίνιαξε με το γεγονός πως η ΠΑΕ αποφάσισε να αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων. Σε μια πρώτη ανάγνωση, αντιλαμβάνεται κανείς πως οι τιμές έχουν μια κλιμακωτή οικονομική αύξηση συγκριτικά με πέρσι. Ένας από τους λόγους που πήραν τα «πάνω» τους οι τιμές είναι ο εξορθολογισμός της οικονομικής πολιτικής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν, είχε εφαρμόσει πολύ μειωμένες τιμές (σ.σ. τις πιο φθηνές από τις υπόλοιπες ομάδες) καθώς ήθελε με αυτόν τον τρόπο να αποζημιώσει και στην ουσία να στηρίξει όσους είχαν διαρκείας τη σεζόν 2017-18 και έχασαν δέκα παιχνίδια λόγω της τιμωρίας των κεκλεισμένων των θυρών.

Ο δεύτερος λόγος της αύξησης έγκειται στο γεγονός πως φέτος διαφοροποιείται το σύστημα της Super League και με τα play offs, θα υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια αλλά και ντέρμπι σε σύγκριση με τις προηγούμενες σεζόν. Και γι’ αυτό αξίζει να σημειώσουμε πως η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου περιλαμβάνει τα προκριματικά και τη φάση των ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και όλους τους αγώνες σε Super League, Play Offs, Κύπελλο Ελλάδας. Επιπλέον, πιστεύουν και κυρίως στοχεύουν στην Ευρώπη και σε μια παρουσία της ομάδας στους ομίλους του Champions League. Μάλιστα αυτό που λένε στην Τούμπα είναι πως η ομάδα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες πρόκρισης κάτι που έχει συνυπολογιστεί στις τιμές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ