Ο Τίγρης που αποδείχτηκε μπαλαρίνα

Ο Τίγρης που αποδείχτηκε μπαλαρίνα

Σε πλήρη συστοιχία ο Τζάμπας με τους οπαδούς της ομάδας του, στο Βόλο μάλωναν με τον αέρα και στη γέφυρα έβγαλαν φτερά στα πόδια.

Έχει μια πλάκα το χαρτί πάντως, όπως θα έλεγε κι ο Αγγελάρας ο Αναστασιάδης!

Λεονταρισμοί, φωνές, ψευτοτσαμπουκάδες για τον Περέιρα και αποτέλεσμα μηδέν.

Η οριοθέτηση του τσαμπουκά δε συνεπάγεται αναγκαστικά την επίτευξη του στόχου, αλλά τη διεκδίκηση του.

Ομαδικό Μούγκαφον από τα φίλα προσκείμενα μέλη της ΕΕ, όταν ο Γραμμένος ανακοίνωσε πως θα υπογράψει την ανανέωση της σύμβασης του Πορτογάλου.

Η απόφαση του Γραμμένου δεν ήταν προσωπική, ούτε αυθαίρετη, αλλά βάσει καταστατικού που προβλέπει ρητά και κατηγορηματικά, πως «η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να συμμορφώνεται πλήρως με τα καταστατικά, τους κανονισμούς, τις οδηγίες, τις αποφάσεις και τις κατευθύνσεις των οργάνων της FIFA και της UEFA, οι οποίες είναι άμεσα εκτελεστές».

Το άμεσα εκτελεστή είναι νομικός όρος, σημαίνει πως η απόφαση υλοποιείται επιτόπου, χωρίς μα και μου, χωρίς πάσης φύσεως ερμηνείες.

Που βρίσκεται λοιπόν το παράνομο της υπόθεσης, όπως διέρρεαν οι προσκείμενοι στο χαρτί;

Κι αφού ήταν παράνομη γιατί επέλεξαν την κοπάνα και δεν εξήγησαν στον Χούμπελ, που έγκειται η παρανομία και το σκάνδαλο;

Του τελευταίου ήταν η απόφαση, όχι του Γραμμένου.

Ο Λυσσάνδρου να φανταστείτε, εξέφρασε απλώς τη διαφωνία του στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, χαρακτηρίζοντας σεβαστή την απόφαση που οι ομοϊδεάτες του βαφτίζουν παράνομη και σκανδαλώδη! Εξ αποστάσεως, πάντα…

Ο Λυσσάνδρου επαναλαμβάνω, ο πρόεδρος της λίγκας, αντιπρόεδρος και Δ/Σ του χάρτου, που σημαίνει Νο2 στην ιεραρχία της ΠΑΕ και πιο άμεσος συνεργάτης του Τζάμπα. Ούτε αυτός μίλησε για παρανομία και υπόψιν πως ως δικηγόρος θα την είχε εντοπίσει αν υπήρχε.

Τζάμπα μάγκας ο Τζάμπας λοιπόν, όπως τον είχε αποκαλέσει ο νυν συνοδοιπόρος του Βαγγέλας κι ο πρώην συνεταίρος του Γιάννης Καρράς.

Τζάμπας από την κορυφή ως τα νύχια, τζάμπα επενδυτής χωρίς να βάζει το χέρι στην τσέπη, τζάμπα γήπεδο φτιάχνει με χρήματα του κράτους, τζάμπα πρωτάθλημα πήρε χωρίς να έχει κερδίσει βαθμούς στο χόρτο, από σήμερα και επισήμως Τζάμπας στον τσαμπουκά.

Όταν θες να διεκδικήσεις κάτι και πιστεύεις σε αυτό, το παλεύεις μέχρι τελευταίας ρανίδας, δεν την κάνεις από την πίσω πόρτα.

Αφού κάθεσαι στο ίδιο τραπέζι με τον αξιωματούχο των διεθνών ομοσπονδιών, θα του πεις όσα θες και θα αμφισβητήσεις την απόφαση του κατάμουτρα, ούτε Λούης θα γίνεσαι, ούτε θα αντιτίθεσαι μέσω διαρροών.

Με το δεξί σου χέρι μάλιστα, να κάθεται σαν τον Χατζηνικολάου απέναντι σε υπουργό…

Αυτά τα κάνουν οι κότες, το ότι σου έκατσε μια φορά και πήρες πρωτάθλημα παριστάνοντας το πουλερικό, δε σημαίνει πως θα σου βγαίνει πάντα.

Αυτό έγραφα και τότε, πως σε οποιοδήποτε διεθνές παιγνίδι όπου θα ίσχυαν οι κανονισμοί και δε θα ερμηνεύονταν με όρους επικοινωνίας, ο Ιβάν θα είχε τιμωρηθεί για την εισβολή του, ο ΠΑΟΚ θα είχε φάει αφαίρεση βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, το χαρτί θα έτρωγε αφαίρεση βαθμών για την ετσιθελική αποχώρηση και θα έχανε τον αγώνα στα χαρτιά.

Δυστυχώς γι αυτούς έτσι έμαθαν τόσα χρόνια, να κάνουν ότι γουστάρουν και να θεωρούν δίκαιο αυτό που τους συμφέρει και μπορούν να επιβάλλουν με ψευτοτσαμπουκά και δήθεν παλικαρισμούς!

Και τώρα, όχι μόνο τους κακοφαίνεται, αλλά δείχνουν και τον πραγματικό χαρακτήρα τους, ο τίγρης όπως μας τον σύστηναν, αποδείχτηκε μπαλαρίνα.

Αν υπάρχει τομέας όπου δε μπορείς να του χρεώσεις έλλειψη συνέπειας, είναι πως βρίσκεται σε πλήρη συστοιχία με τους οπαδούς της ομάδας του.

Την παραμονή του τελικού στο Βόλο, έκαναν πορεία στους δρόμους οπλισμένοι με καδρόνια και πέτρες, έτοιμοι να μαλώσουν με τον άνεμο και τα αδέσποτα της περιοχής.

Την ημέρα του τελικού, ξεκίνησαν τις προκλήσεις εξ΄ αποστάσεως πάνω στην γέφυρα κι όταν η απόσταση μηδενίστηκε, έβγαλαν φτερά στα πόδια.

Το ίδιο ακριβώς έκανε ο Τζάμπας, πετούσε πέτρες από μακριά για τον Περέιρα κι όταν βρέθηκε στο πεδίο της μάχης, εκεί που θα έπρεπε να δείξει τον τσαμπουκά του, την έκανε τρέχοντας.

Μ΄αυτά και μ΄ αυτά λοιπόν, μείναμε με την απορία και δε μάθαμε τους λόγους που ο Περέιρα αποτελεί κόκκινο πανί για τον ποδοσφαιρικό ΣΥ.ΡΙΖ.Α -Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Απελπισίας- και τις συνιστώσες του, χαρτί και κολάρο.

Που υπάρχει το σκάνδαλο λοιπόν, τι διάολο ήθελαν; Ντρέπονται να το πουν φωναχτά;

Ειδικά το χαρτί που φέτος δεν έχασε ούτε μισό σφύριγμα, αντίθετα πήρε με το τσουβάλι. Αν θεωρούσαν μείζον θέμα πως δεν ενημερώθηκαν για την εσωτερική αλλαγή στη διαιτητική σύνθεση του τελικού, όφειλαν να το αναδείξουν εντός της αίθουσας.

Ούτε κι αυτό συνέβη όμως, μάταιος ο αγώνας που έκαναν τα Πατατάκια και οι Κεφτετζόγλου για την ανάδειξη του σκανδάλου.

Η τελματώδης κατάσταση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, προκάλεσε το καπέλωμα των διεθνών ομοσπονδιών κι όπως προκύπτει, η συνέχιση της κηδεμονίας αποτελεί μονόδρομο. .

Αρκεί που εξαναγκάζουν τους τζάμπα μάγκες σε στριπτίζ και αναδεικνύουν την έλλειψη τεστοστερόνης.

Διεθνής εποπτεία λοιπόν μέχρι να δύσει ο ήλιος από την ανατολή, τα ονόματα των εντεταλμένων και των εποπτών δεν έχουν σημασία.

Κι ας διαβάσουμε προσεχώς ότι εκτός από την ΕΠΟ, ο Ιβάν είναι χαλίφης της ΦΙΦΑ και της Ουέφα, ανοσία έχουμε πάθει.

Ένα πρωτάθλημα που έκλεψαν, μαζί με τα κουκούτσια που τους εξασφαλίζουν οι Θωμάδες κι οι Γιαννάκηδες και πολλά τους είναι.

Φτάνει που τους πήραν χαμπάρι για τα καλά και τους απολαμβάνουμε να κάθονται όπως ο Κουταλιανός μπροστά στην κυρά του.

Όσο αυξάνονται οι τζάμπα λεονταρισμοί, τόσο πείθουν και τον πιο αφελή για την αναγκαιότητα ισόβιας κηδεμονίας..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ