Κλάψε κλάψε κάτι θα μείνει…

Κλάψε κλάψε κάτι θα μείνει…

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ (αλλά και του Ολυμπιακού…) μετά τον Περέιρα έχει μπει και ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Η ΑΕΚ (μαζί με τον ΠΑΟΚ) στήριξε την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Γραμμένου για την ΕΠΟ γιατί μάλλον νόμιζε (όπως άλλοι…) ότι θα της κάνει θελήματα και χάρες όταν βγει πρόεδρος.

Έπεσε έξω όμως γιατί αυτός δεν είναι σαν άλλους…

Λάθη έχει κάνει, αλλά για την εντιμότητά του γκρινιάζουν αυτοί που δεν τους κάνει χάρες.

Επίσης η ΑΕΚ (και ο Ολυμπιακός από κοντά ως καλός σύμμαχος τελευταία) γκρινιάζει για τον Βίτορ Μέλο Περέιρα, λες και αυτόν τον έχει βάλει η ΕΠΟ και Γραμμένος στην ΚΕΔ.

Η FIFA και η UEFA τον έχουν βάλει εκεί που είναι και αυτοί τον έχουν επιβάλει με όντως εκβιαστικό τρόπο, αλλά με την απειλή ενός Grexit όλοι τον δέχθηκαν.

Κι αυτός έχει κάνει λάθη. Και ο ΠΑΟΚ έχει παράπονα από τον Πορτογάλο Αρχιδιαιτητή για τόσα φυντάνια που ορίστηκαν και πέρυσι στους αγώνες του (ειδικά ελληνικής παραγωγής…). Απλά ήταν αδύνατο να σταματήσουν οι νέοι «καμικάζι» τον Δικέφαλο.

Τα έχουμε πει ξανά και ξανά, αλλά θα τα ξαναπούμε άλλη μία, διότι κυκλοφορούν πολλοί στόκοι που ως σύγχρονα «jukebox» παίζουν το τραγουδάκι που παραγγέλνει το αφεντικό τους όταν τους βάλει το κέρμα…

Την περασμένη σεζόν υπάρχουν 3-4 φάσεις που ο ΠΑΟΚ ευνοήθηκε (όπως μπορεί να συμβεί σε κάθε ομάδα από διαιτητικά λάθη) αλλά οι γκρινιάρηδες (αυτοί που λένε ξανά και ξανά για το χέρι του Βιεϊρίνια στη Λαμία το οποίο ήταν απίστευτο για όλους μας ότι δε δόθηκε πέναλτι…) ξεχνάνε τις 25+ καραμπινάτες φάσεις που αδικήθηκε ο Δικέφαλος. Μόνο στον Άκπομ ακυρώθηκαν άδικα 5 καθαρά γκολ που έπρεπε να μετρήσουν! Χώρια όλα τα άλλα…

Αυτοί οι «στόκοι-jukebox» λοιπόν συνεχίζουν το παραμυθάκι με τον κακό Σαββίδη και τον κακό ΠΑΟΚ οι οποίοι δήθεν φταίνε για ότι γίνεται στην ΕΠΟ έχοντας πλάτες από τον ΣΥΡΙΖΑ (συχνά πυκνά βάζουν και τέτοιες πολιτικές αναφορές).

Πήρε τον Αναστασιάδη η Εθνική; Ο Σαββίδης τον έστειλε!

Κρατάει τον Άγγελο η Εθνική; Ο Σαββίδης τον στηρίζει.

Μένει ο Μέλο Περέιρα στην ΚΕΔ; Ο Σαββίδης τον κράτησε.

Όταν αποχώρησαν οι σύμβουλοι της ΕΠΟ που είναι φίλα προσκείμενοι στην ΑΕΚ, ο άνθρωπος της FIFA, ο Χέρμπερτ Χούμπελ έγινε έξαλλος μαζί τους και τους ξεφτίλισε.

Ο ξένος παράγοντας αντιλήφθηκε γιατί έγινε αυτό το σκηνικό: διότι πολύ απλά δεν τους έγινε το χατίρι να «καθαρίσει» τον Περέιρα όπως ήθελε η ΑΕΚ.

Γι’ αυτό και ο Χούπελ βγήκε από τα ρούχα του και μίλησε για εξάρτηση μελών της ΕΠΟ τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «Πρέπει τα μέλη της ΕΠΟ να είναι ανεξάρτητα και όχι εξαρτημένα».

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποχώρησαν επιδεικτικά οι κ.κ. Βακάλης, Θωμαΐδης, Παπαχρήστος, Δημητρίου, Ασλανίδης, Ψαρρόπουλος και Λεουντσάκος.

Ούτε αυτή η κίνηση άρεσε τους ανθρώπους της FIFA ούτε οι διαρροές κατά την διάρκεια του συμβουλίου.

Βέβαια η αναφορά του ονόματος του Δημήτρη Μελισσανίδη από τον Χούπελ, ως υποκινητή της αποχώρησης των συμβούλων της ΕΠΟ από τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, ενόχλησε ιδιαίτερα τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ

Σύμφωνα με όσα έγραψε στην εφημερίδα «Live Sport» ο Βασίλης Βέργης: «Ο Μελισσανίδης δηλώνει έτοιμος να καταθέσει μήνυση και αγωγή εναντίον του Χέρμπερτ Χούμπελ επειδή ήταν έξαλλος με το γεγονός ότι «χρέωσε» σε εκείνον την αποχώρηση μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής από τη συνεδρίαση που είχε ως αντικείμενο την ανανέωση της σύμβασης του Μέλο Περέιρα».

Η ΑΕΚ προσπάθησε με τη στήριξη του Ολυμπιακού να καθαρίσει μέσω της ΕΠΟ τον Περέιρα, αλλά η UEFA και η FIFA έθεσαν veto και ανανέωσαν με δική τους απόφαση το συμβόλαιο με τον Πορτογάλο Αρχιδιαιτητή, κρατώντας τον επικεφαλής της ΚΕΔ. Αυτό που έπρεπε να κάνουν όμως θα ήταν να τον πληρώνουν κιόλας και όχι να χρεώνεται η ΕΠΟ 300.000 ευρώ τον χρόνο. Αυτό είναι ένα θέμα προς συζήτηση. Και μας τον έστειλαν-φόρτωσαν και μας έβαλαν να τον πληρώνουμε… Αυτό πρέπει να αλλάξει για τη νέα σεζόν.

Η ΑΕΚ θα συνεχίζει σε κάθε ευκαιρία τις επιθέσεις της στον Περέιρα (δικαίωμά της είναι), αλλά πλέον μαζί στον στόχο έχει μπει και ο Γραμμένος, αφού αυτός ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού από την αρχή. Αλλά είπαμε: η συμμαχία της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού απαιτεί κοινή γραμμή.

Και βέβαια από τώρα προλειαίνεται το έδαφος για συνεργασία της ΑΕΚ και τους Ολυμπιακού για τις εκλογές της ΕΠΟ το Φθινόπωρο του 2020. Για να δούμε τι θα δούμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ