Η αγωνία του σέντερ φορ!

Η αγωνία του σέντερ φορ!

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά πέντε παίκτες που έχουν ως αποστολή τους το γκολ θα διεκδικήσουν την έγκριση του Μαρτίνς για να μείνουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού…

Πρώτη μέρα στο στρατό ή επιστροφή στα… θρανία; Σε κάθε περίπτωση στο Ρέντη υπάρχει μία πεντάδα παικτών που θα κυνηγήσει τη δική της ευκαιρία για μία θέση στο πλήρωμα για το επόμενο ταξίδι του Ολυμπιακού!

Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να αναζητούν σέντερ φορ στην αγορά και μάλιστα στο πρόγραμμά τους να υπάρχει η πρόβλεψη για την απόκτηση δύο παικτών, για τη συγκεκριμένη δουλειά, ωστόσο αυτές τις μέρες υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται σχεδόν μισή ενδεκάδα που αναζητά τη δική της ευκαιρία για το συγκεκριμένο ρόλο.

Ποιοι την αποτελούν; Οι Γκερέρο, Μάνος, Κάιπερς, Σολδάνο και Ντουρμισάι. Κι ο καθένας από αυτούς αποτελεί μία ξεχωριστή ιστορία. Ο Γκερέρο ήρθε πέρυσι το καλοκαίρι από την Λεγανές με σκοπό να αναζητήσει την τύχη του μακριά από την πατρίδα. Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στα φιλικά της προετοιμασίας, ενώ μπήκε δυνατά στην εκκίνηση, μαζί με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αν και πέτυχε σημαντικά γκολ όπως αυτά στο Μιλάνο ή με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ…

Δεν μπόρεσε να διατηρήσει συχνή σύνδεση με τα δίχτυα της αντίπαλης εστίας και τώρα υποχρεωτικά θα περάσει από νέα εξεταστική.  Από την προηγούμενη διαδικασία προέρχονται και ο Μάνος με τον Σολδάνο. Ο πρώτος όταν του δόθηκε  η ευκαιρία έδειξε πως το έχει το γκολ (με πιο σημαντικό αυτό που πέτυχε στην εκπνοή του αγώνα με τον Απόλλωνα) αλλά πήρε μετάθεση για τα Γιάννινα όταν ήρθε ο δεύτερος.

Ο Αργεντινός ήταν λογικό να χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, όμως τώρα πια θα πρέπει να δείξει «πράγματα» για να κρατήσει τη θέση του. Το προηγούμενο καλοκαίρι τα δημοσιεύματα μας ανέφεραν ότι τον ήθελε και ο ΠΑΟΚ όπως και για τον Κάιπερς είχε προκύψει συμφωνία του Εργοτέλη με την ΑΕΚ, ωστόσο ο παίκτης είχε άλλη άποψη, έμεινε ένα χρόνο εκτός και τώρα θα επιδιώξει τη δική του «επιστροφή».

Κι όσο για τον Ντουρμισάι; Θα πραγματοποιήσει κι αυτός τη διαδρομή Πλατεία Νέας Σμύρνης-Ρέντη, όπως και τόσοι άλλοι παίκτες έχοντας στο βιογραφικό του την πρόσφατη κλήση του στην Εθνική ομάδα.  Προφανώς και άπαντες τα διαθέτουν τα προσόντα, αφού για αυτό το λόγο άλλωστε βρέθηκαν στο Ρέντη, ενώ όπως προαναφέρθηκε κάποιους εξ αυτών τους διεκδικούσαν και οι ανταγωνιστές των ερυθρόλευκων και αυτό που απομένει να μας απαντηθεί είναι το ποιος από αυτούς θα αλλάξει τα δεδομένα για την επίθεση των κόκκινων και θα διαφοροποιήσει τον σχεδιασμό του Μαρτίνς. Εκτός κι αν ο Πορτογάλος προτιμήσει τελικά το σχήμα των δύο επιθετικών, οπότε σε αυτήν την περίπτωση είναι πιθανό να γίνουν δύο οι «επιλαχόντες»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ