Άρης: Άλλοι για μπάνια και ηλιοθεραπεία…

Άρης: Άλλοι για μπάνια και ηλιοθεραπεία…

Οι κιτρινόμαυροι αλλάζουν κάθε μέρα κι ένα πάρτι στο Χαριλάου θα το δείξει παντού.

Πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, η ΠΑΕ Άρης θα δρομολογήσει τη διεξαγωγή μιας ανοιχτής προπόνησης για το κοινό της ομάδας.

Δεν μπορώ σήμερα να γνωρίζω αν οι μέρες επαρκούν για να ξέρουμε αν θα είναι σε αυτήν την προπόνηση, άρα αν θα έχει συμφωνήσει με το κλαμπ, ο Αλέσιο Τσέρτσι. Πιθανώς όχι, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει και σημασία.

Είμαι βέβαιος ότι θα θυμηθούμε εποχές ανοιχτών προπονήσεων που έκαναν όσους δεν ξέρουν ποιο είναι το «μέγεθος» και το «μέγεθος του συναισθήματος» Άρης, να ασχοληθούν. Αρκετοί από την ειλικρινή συνειδητοποίηση της ανάκαμψης του κλαμπ μετά από την εξαετία της κρίσης, άλλοι υποκριτικά.

Σήμερα, μ’ ενδιαφέρει αυτό από την άποψη της ματιάς… προς τα μέσα: Ως φωτογραφία. Να γίνει αυτή η προπόνηση και το αποτέλεσμα να το εντυπώσουν όλοι.

Το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές ως την ώθηση που περιμένουν για τη δουλειά που θα ξεκινήσουν.

Η διοίκηση ως την συναισθηματική επιδοκιμασία των κινήσεών της, πριν ακολουθήσει και η οικονομική, με την εκτίναξη της διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας όσο θα πλησιάζουμε στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν στην Ελλάδα, στις 18 και 25 Ιουλίου.

Και ο κόσμος; Ο κόσμος του Άρη ήταν η μόνη σταθερά, το ακλόνητο θεμέλιο, όλα αυτά τα χρόνια. Στήριξε στα δύσκολα, υπέμεινε στις αποτυχίες και γεύεται με ικανοποίηση την επανατοποθέτηση του κλαμπ στη θέση του.

Νιώθω ότι για την ώρα απολαμβάνει την «έκπληξη» στον ποδοσφαιρικό περίγυρο, μιας ομάδας που με συγκεκριμένες όχι «απεριόριστες» οικονομικές δυνατότητες, έχει την ικανότητα να προσεγγίσει «ψηλά ράφια» και μπορεί να προσελκύσει ποδοσφαιριστές που η επικρατούσα άποψη ήταν πως «δεν μπορεί» να πάρει.

Δεν είναι ο Τσέρτσι μόνο. Σίγουρα από αυτόν, αν έρθει και ο Άρης του δώσει όλους τους λόγους να παίξει το ποδόσφαιρο που πραγματικά μπορεί, θα δούμε πολλά και σπουδαία. Και η ομάδα θα κεφαλαιοποιήσει τη συνεργασία με έναν σούπερ σταρ, έναν παίκτη των 18 εκατομμυρίων προ πενταετίας.

Δεν είναι ο Ιντέγε μόνο. Ούτε η συνέπεια με τον Σούντγκρεν. Ούτε ο Ντουάρτε που μοιάζει ως ο πιο υποεκτιμημένος από όσους υπέγραψαν συμβόλαιο με ελληνικό κλαμπ vw t;vra και πιστεύω οτι θα κάνει πολλούς να ρωτούν «πώς τον πήρανε αυτόν;»…

Είναι και όλοι οι ήδη δικοί του παίκτες που έχουν σχηματίσει τον καλό κορμό που ξεκίνησε προπονήσεις.

Είναι η ποδοσφαιρική λογική, το καθαρό σχέδιο, η υπομονή στην εφαρμογή του.

Είναι και η ωρίμανση μέχρι της υλοποίησης, της αναβάθμισης των εγκαταστάσεων, του γηπέδου, του εξοπλισμού για την ομάδα, όλων όσων όταν τελειώσουν με το καλό, θα έχουν τον Άρη με τα ίδια εργαλεία του ανταγωνισμού.

Περιμένω να βουλιάξει το Χαριλάου. Περιμένω συνθήκες πάρτι. Έτσι, σε μια προπόνηση, επειδή η ομάδα φεύγει για προετοιμασία. Θα στείλει ωραία μηνύματα σε πολλές κατευθύνσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ