Ένα φορ και είναι πανέτοιμος για όλα

Ένα φορ και είναι πανέτοιμος για όλα

Ο Μαρτίνς έχει πλέον και τον στόπερ που ήθελε και απομένει η απόκτηση σέντερ φορ. Με την προσθήκη ενός επιθετικού οι ερυθρόλευκοι είναι πανέτοιμοι για τα ματς με τους Τσέχους και όχι… μόνο

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έφτασε χθες βράδυ στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Πέδρο Μαρτίνς είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από τις εξελίξεις στην υπόθεση του 25χρονου στόπερ.

Είναι μεγάλη υπόθεση για κάθε προπονητή να έχει στην διάθεση του τους παίκτες που θέλει να δουλέψει και ο Μαρτίνς βλέπει την διοίκηση του Ολυμπιακού να υλοποιεί τις μεταγραφικές του επιθυμίες.

Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Σεμέδο για την απόκτηση του οποίου επέμενε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν την υπέρβαση και συμφώνησαν με την Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του παίκτη και ο Μαρτίνς είναι απόλυτα ικανοποιημένος.

Μετά λοιπόν από την συμφωνία των πειραιωτών για την μεταγραφή του Σεμέδο ένα είναι το σίγουρο. Ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν ένα πολύ γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ ενόψει των δύο πρώτων επίσημων αγώνων της χρονιάς απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν.

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί τέλη Ιουλίου με τους Τσέχους στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Μαρτίνς είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τις κινήσεις που έχουν γίνει.

Είναι δεδομένο πως οι πειραιώτες θα προχωρήσουν στην απόκτηση και βασικού σέντερ φορ και με την υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής η ομάδα του λιμανιού θα είναι πανέτοιμη για τα δύο παιχνίδια με τους Τσέχους και όχι… μόνο.

Με την μεταγραφή σέντερ φορ ο Ολυμπιακός θα είναι πανέτοιμος για να διεκδικήσει όχι μόνο την πρόκριση του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και την είσοδο του στους ομίλους της διοργάνωσης.

Χωρίς να γίνει καμιά άλλη μεταγραφή, γιατί είναι προφανές ότι και με την επιστροφή των παικτών από το Κόπα Άφρικα, ο Πέδρο Μαρτίνς θα είναι σε θέση να δουλέψει μ’ ένα ρόστερ που θα του δίνει πληθώρα επιλογών σε όλες τις θέσεις.

Ο Ολυμπιακός πήρε στόπερ, κράτησε τον Σα και τον Φορτούνη, ενισχύθηκε στα δύο άκρα της επίθεσης με σπουδαίους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και σε άλλες θέσεις και έχει να δεμένο σύνολο που είναι μαζί ήδη μια χρονιά.

Ο Ολυμπιακός έχει στις θέσεις των εξτρέμ Ποντένσε, Βαλμπουενά, Σουντανί, Μασούρα αλλά και τον Χριστοδουλόπουλο που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Σε όλες τις θέσεις υπάρχουν πολλές και καλές επιλογές ενόψει των αναμετρήσεων με την Βικτόρια Πλζεν και με την προσθήκη ενός σέντερ φορ ο Μαρτίνς θα έχει στα χέρια του μια πλήρη ομάδα για να διεκδικήσει την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Μαρτίνς περιμένει πλέον τον Σεμέδο στην Πολωνία για να ενταχθεί στην ομάδα του λιμανιού και συνεχίζει την προετοιμασία των ερυθρόλευκων, έχοντας «κλείσει» και με το θέμα της απόκτησης του 25χρονου αμυντικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ