Από το 500 στο 25 για πρωταθλητής ο Άρης

Από το 500 στο 25 για πρωταθλητής ο Άρης

Σε διάστημα 12 μηνών, η απόδοση για να τερματίσει πρώτος στη βαθμολογία είναι 20 φορές μικρότερη.

Ο Άρης είναι η ομάδα που έχει  κινηθεί μέχρι στιγμής καλύτερα, κατά γενική ομολογία, στο μεταγραφικό παζάρι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι η ομάδα που έχει κάνει την πιο ηχηρή μεταγραφή επιθετικού με την απόκτηση του Μπράουν Ιντέγε.

Είναι η ομάδα που δουλεύει πάνω στην ίδια πετυχημένη συνταγή της προηγούμενης μεταγραφικής περιόδου. Με τον ισχυρό άντρα της, Θόδωρο Καρυπίδη, να έχει βρει την απαραίτητη χημεία με τον τεχνικό διευθυντή, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και τον προπονητή, Σάββα Παντελίδη.

Ο Άρης είναι η ομάδα που κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου  στην Ελλάδα. Ο σύλλογος που ήταν τόσο μεγάλο μέγεθος, που ανάγκασε τους υπόλοιπους να δημιουργήσουν το ΠΟΚ για να τον αντιμετωπίσουν.  Μια ομάδα που έχει στο DNA της την διάκριση και την μάχη.

Υπάρχει, επίσης, μια τρομερή θετική αύρα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι οπαδοί του Άρη είναι έτοιμοι , μετά την περσινή χρονιά πρωταθλητισμού που έκαναν, να τον βοηθήσουν ακόμα περισσότερο. Μια ομάδα που έχει να κατακτήσει τίτλο 50 χρόνια και όμως βγάζει μια τεράστια δυναμική.

Ο Άρης, επίσης, διαθέτει τρομερή εμπορικότητα και συντηρεί ιστοσελίδες, εφημερίδες και ραδιόφωνα. Με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τις ουδέτερες ιστοσελίδες. Θα ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να μπορούσε να δει κανείς, τα κλικ που κάνει το ρεπορτάζ κάθε ομάδας , ξεχωριστά.

Για όλα τα παραπάνω ο Άρης ξεκινάει με πολύ μεγάλες φιλοδοξίες ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτό το λένε οι άλλοι, οι εκτός της οικογένειας του Άρη. Γιατί υπάρχουν πολλοί που εκθειάζουν τον …εαυτό τους.

Χαρακτηριστικό, είναι, επίσης, το ότι οι στοιχηματικές εταιρείες έδιναν στον Άρη απόδοση 500 , στην αρχή της περσινής αγωνιστικής περιόδου για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και τώρα τον δίνουν 25. Σε διάστημα 12 μηνών, η απόδοση για να τερματίσει πρώτος στη βαθμολογία είναι 20 φορές μικρότερη.

Αυτό δεν σημαίνει, φυσικά, ότι ο Άρης θα κατακτήσει σίγουρα το πρωτάθλημα. Δείχνει, όμως, ότι βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο και έχει βελτιωθεί σημαντικά  σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ