Ναι αλλά, κολάρο και χαρτί δεν είναι σύμμαχοι…

Ναι αλλά, κολάρο και χαρτί δεν είναι σύμμαχοι…

Προσπαθώντας να πείσει τον Γκαγκάτση να ηγηθεί, εισέπραξε την απάντηση «έτσι και βγω πρόεδρος στην ΕΠΟ, πρώτος εσύ θα στείλεις φουσκωτούς σπίτι μου...».

Τέλος λοιπόν ο Βασίλης Γκαγκάτσης από το ποδόσφαιρο, το οποίο θα πορευτεί με τις επιτελικές θέσεις να κατέχουν ο «η ρίψη μολότοφ δε συνιστά βιαιοπραγία» Λυσσάνδρου και ο «απολύω τον Σκίμπε που μόλις έχει ανανεώσει και φέρνω Αγγελάρα» Γραμμένο. Ο τελευταίος μάλιστα δεν είναι σίγουρος, χωρίς αυτόν όμως επιστρέφουμε στην προσωρινή διοικούσα επιτροπή, δυστυχώς δεν έχει κοκό για τα συνεταιράκια….

Η πιθανότητα μάλιστα να δούμε σύντομα στο κόλπο και Άννα Καραμανλή, μαρτυρά και το concept της προσεχούς επιθεώρησης του Σεφερλή.

Από την πλευρά μου, οφείλω να συγχαρώ τον απερχόμενο δ/σ της λίγκας για τον τρόπο που χειρίστηκε τα σοβαρά και μεγάλα θέματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, στη διάρκεια της παραγοντικής πορείας του.

Όσοι καλόπιστα παρακολουθούν την εξέλιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας συμφωνούν πως ανεξάρτητα από τα όποια λάθη έκανε, η εικόνα του ποδοσφαίρου ήταν καλύτερη με τον Γκαγκάτση σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ει ψιτ, εσύ που ετοιμάζεσαι να σχολιάσεις από κάτω, λάβε υπόψιν πως οι παραπάνω σειρές δεν είναι δικά μου λόγια, αλλά κόπια από ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 17 Δεκεμβρίου του 2008 και φέρουν την υπογραφή του νυν προέδρου, που τότε ήταν στο γραφείο τύπου.

Τι άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα και φαγωθήκατε με τον Γκαγκάτση;

Έστω μέχρι το 2012 που κατέβηκε ως ανεξάρτητος υποψήφιος στην ΕΠΟ, την περίοδο 2008-2012 και με εξαίρεση ένα πέρασμα εβδομάδων από τον ΠΑΟΚ, ο Γκαγκάτσης ήταν αποστασιοποιημένος από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Αποστασιοποιημένος όχι όμως δεδομένος, όπως έδειξαν τόσο οι εκλογές του 2012, όσο και η μετέπειτα επανάκαμψη του στη λίγκα.

O Γκαγκάτσης της τελευταίας δεκαετίας δεν ήταν δεδομένος για κανέναν, ούτε ακόμα και για το πρώην μπλοκ που ανέτρεψε την διοίκηση Γκιρτζίκη, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο γιος του.

Στις επόμενες εκλογές που η ανατροπή ξεκίνησε σχεδόν από το μηδέν, καθώς ο Γκιρτζίκης κουβαλούσε προίκα 51 ΕΠΣ σε σύνολο 55, το γκελ που έκανε ο Γκαγκάτσης στις Ενώσεις ήταν το απαραίτητο συστατικό για να επιτευχθεί η ανατροπή, που έμοιαζε με ανάβαση στο Έβερεστ.

Προσπαθώντας λοιπόν ένας εκ των ηγετών του μπλοκ να πείσει τον Γκαγκάτση να ηγηθεί, εισέπραξε την απάντηση «έτσι και βγω πρόεδρος στην ΕΠΟ, πρώτος εσύ θα στείλεις φουσκωτούς σπίτι μου…»

Ο ερχομός ξένων διαιτητών για παράδειγμα, ήταν στην ατζέντα του Γκαγκάτση από το 2012, γι αυτό και δεν τον ήθελε ο γαύρος.

Κι επειδή έβλεπε πολύ μπροστά, ήξερε πως δε θα αρέσει σε πολλούς, ακόμα περισσότερο σε εκείνους που στο πίσω μέρος του μυαλού τους είχαν σχέδιο να υιοθετήσουν τους Θωμάδες, στήνοντας δικές τους παράγκες.

Αυτό ήταν το πρόβλημα με τον Γκαγκάτση, ήταν απολύτως ανεξέλεγκτος, άρα μη βολικός για όσους είχαν μάθει να κανονίζουν τα πάντα με ένα τηλέφωνο και ο πρόεδρος της ΕΠΟ να κάθεται προσοχή μπροστά τους.

Ακόμα κι αν αποδεχτούμε ότι το να μη θέλει ο γαύρος να βλέπει τον Γκαγκάτση ούτε ζωγραφιστό είναι γούστο του και καπέλο του και  δε μας πέφτει λόγος, στην ανακοίνωση που προανέφερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός του αποδίδει τα εύσημα, «για την προσπάθεια που έκανε προκειμένου να εφαρμοστεί και να τηρηθεί το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, σύμφωνα και με τις επιταγές της FIFA και της UEFA που ήταν μία διαρκής και δύσκολη μάχη, αλλά σίγουρα προς τη σωστή κατεύθυνση για το καλό του ποδοσφαίρου».

Τότε οι επιταγές των διεθνών ομοσπονδιών ήταν για το καλό του ποδοσφαίρου, σήμερα η ανανέωση της σύμβασης Περέιρα που αποτελούσε επίσης απόφαση τους, ήταν σε λάθος κατεύθυνση, γι’ αυτό έπρεπε εγκριθεί από τον Λεουτσάκο, τον Βακάλη και τους υπόλοιπους στοχαστές του Γκρικ σόκερ.

Αυτό ήθελαν τα συνεταιράκια.

Στις δυο τελευταίες περιπτώσεις που η παραμονή Γκαγκάτση απασχόλησε τη λίγκα πάντως, γαύρος ήταν συνεπής. Αρκέστηκε σε μια μόνο κυβίστηση.

Μαζί του την προηγούμενη φορά και ο Κούγιας, που είναι όμως εκτός συναγωνισμού, αν ο Κούγιας δεν κάνει κωλοτούμπα θα ανατείλει ο ήλιος από τη δύση. Αφήστε που είναι και δικηγόρος του.

Το χαρτί από που κι ως που ήταν υπέρ της αποπομπής του, ενώ στην τελευταία συνεδρίαση ήταν κατά;

Κατά τα λοιπά δεν έχει τακιμιάσει με το γαύρο, όσοι τα διαδίδουν αυτά είναι ψεύτες και κοινοί συκοφάντες.

Όπως ξεκαθάρισε κι ο Τζάμπας για την ερυθρόλευκη στήριξη στον Λυσσάνδρου άλλωστε, «δεν ήταν συνεννοημένo να στηρίξει ο Ολυμπιακός τον Λυσάνδρου. Ρωτήστε τον Ολυμπιακό γιατί το έκανε»

Τυχαίο ήταν δηλαδή, όπως τυχαίο ήταν πως ταυτίστηκαν στην υπόθεση ανανέωσης της σύμβασης του Περέιρα.

Όπως τυχαίο είναι που μετράνε τα κουκιά τους, για να ανατρέψουν τον Γραμμένο.

Όπως τυχαίο είναι που συμφώνησαν στην αποπομπή Γκαγκάτση, μόνο που αυτή τη φορά η ΠΑΕ του Τζάμπα στήριξε την εμμονή του Βαγγέλα.

Τώρα όμως το σκριν το έκανε αυτός, θα μας πει άραγε γιατί επέλεξε το αντίθετο από την προηγούμενη φορά;

Έστω μια εξήγηση για τις απανωτές συμπτώσεις;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ