Ο Άρης τη δουλειά του

Ο Άρης τη δουλειά του

Πολύ σημαντικό το χρονικό διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που ξεκινάει από σήμερα στην Ολλανδία ο Άρης.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ξεκίνησε ουσιαστικά από σήμερα ο Άρης, με την αναχώρηση της αποστολής για το Αρνεμ της Ολλανδίας. Μπορεί να μην έχει τη προβολή που θα είχε μια μεταγραφή, όμως το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την εξέλιξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Είναι πολύ θετικό το γεγονός, επίσης, ότι ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν ανεπηρέαστοι και μακριά από την  ελληνική «πραγματικότητα». Χωρίς να ακούν τι λέγεται δεξιά και αριστερά.

Με μοναδικό στόχο να είναι έτοιμοι για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, αρχής γενομένης, φυσικά με τις αναμετρήσεις με την ΑΕ Λεμεσού, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Σάββας Παντελίδης είδε βασικά γρανάζια του μηχανισμού της ομάδας που θέλει να φτιάξει, να προστίθενται. Όπως είναι ο Ντουάρτε και ο Ιντέγε, σε θέσεις  κομβικές, την ενίσχυση στις οποίες είχε ζητήσει ο Έλληνας τεχνικός.

Πολύ σημαντική, επίσης, για τον Άρη είναι η παραμονή του Ρόουζ στην ομάδα. Για όποιον, μάλιστα, έχει τη παραμικρή αμφιβολία, μπορεί να ρωτήσει τον προπονητή της ομάδας, πόσο ανακουφισμένος μπορεί να ένιωσε, που θα έχει το ίδιο κεντρικό δίδυμο για τα δυο πρώτα παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου, τουλάχιστον.

Σαφώς, φυσικά, το ιδανικό θα ήταν να είχε στη διάθεση του όλες τις μεταγραφικές κινήσεις. Έναν γουίνγκερ στα δεξιά, δηλαδή, ενώ προέκυψε και το θέμα του Μανώλη Σιώπη. Με τον ποδοσφαιριστή να τονίζει τους ανθρώπους του Άρη ότι είναι ευκαιρία ζωής τα χρήματα (δύο εκατομμύρια ευρώ) που θα πάρει από την Αλάνιασπορ και δεν μπορεί να πει όχι.

Ο  Άρης αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες μέρες τον αντικαταστάτη του Σιώπη –με το όνομα του Καστεγιάνο να βρίσκεται ψηλά στη λίστα- , που στη συνέχεια θα ταξιδέψει για την Ολλανδία, προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή.

Με σκληρή δουλειά στο Άρνεμ ο Άρης θα βάλει τις βάσεις της επιτυχίας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Με τις ευχές όλων να πάει ακόμα πιο επιτυχημένη  από την περσινή σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ