Και τώρα με Κούλη, κάνουν πρόβες απονομής

Και τώρα με Κούλη, κάνουν πρόβες απονομής

5 εκατ. γαύροι σύμφωνα με τον κυρ Σάββα να έκαναν πρωθυπουργό τον Βελόπουλο, για να μην κοιμηθεί πάλι ο Θεός σε προσεχές παιγνίδι

Σχεδόν στο 6% πάνω από τον Σύριζα βρέθηκε η ΝΔ στην Α Θεσσαλονίκης, που εκτός του παραδοσιακού γαλάζιου Δήμου Θεσσαλονίκης όπου ο Ταχιάος έζησε ανεπανάληπτο Βατερλώ ένα μήνα πριν, περιλαμβάνει το πολεοδομικό συγκρότημα Συκεών, Κορδελιού, Αμπελοκήπων, Νεάπολης.

Μιλάμε για τις μόνες περιοχές στην Ελλάδα που τα καλοκαίρια δεν κυκλοφορούν οι κλασικοί πλανόδιοι μανάβηδες κι ο λόγος είναι απλός.

Απ΄έξω πράσινο από μέσα κόκκινο το καρπούζι, κίτρινο το πεπόνι, χρώματα που έστω και σε μορφή φρούτου, αρκούν για να προκαλέσουν έφοδο Νίντζα από ταράτσες, μπαλκόνια και στενά.

Ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά των δυο κομμάτων στη Β Θεσσαλονίκης, κοντά στις 20 μονάδες.

Αχάριστος λαός εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες τελικά, πρωτάθλημα μας χάρισε ο Αλέξης έπειτα από 34 χρόνια κι εμείς οι αφιλότιμοι αντί να τον ανταμείψουμε, του δώσαμε τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος, όπως θα ΄λεγε κι ο σύντροφός του πλέον, Ζουράρις.

Οπότε μην τολμήσει κάποιος επόμενος να μας κάνει κάποιο δώρο, χαμένο θα πάει. Καλύτερα να το προσφέρει σε όσους θα εκτιμήσουν τη χειρονομία…

Για μισό όμως.

Στην αντίστοιχη Α Πειραιά αν και με λιγότερα ποσοστά από τη Β Θεσσαλονίκης η ΝΔ προηγείται μεν, στη Β όμως ο Σύριζα έκανε πάρτι με διαφορά μεγαλύτερη του 8%!!! Όπου Β Πειραιά, βάλτε μέσα Κερατσίνι, Κορυδαλλό Ρέντη, Πέραμα, Σαλαμίνα…

Τι έγινε ρε παιδιά;

Ο Σύριζα τους στέρησε το πρωτάθλημα και οι γαύροι που είχαν πάθει τενοντίτιδα από τις άρσεις τροπαίων κι έμειναν δυο χρόνια στη δίαιτα, τον επιβράβευσαν;

Δε θέλει ιδιαίτερη φιλοσοφία, μπορεί για λόγους εφήμερου εγωισμού οι γαύροι να παπαγάλισαν κάθε χορηγούμενο παραμύθι, στην πραγματικότητα όμως δεν πίστευαν αυτά που έλεγαν. Γι αυτό τα ξέχασαν όλα και στις εκλογές δε θεώρησαν σκόπιμο να τιμωρήσουν αυτόν που τους καταδίκασε σε δυο χρόνια απόλυτης παρθενίας.

Το ίδιο κι εμείς, ακόμα κι αν δεν παραδεχόμασταν φωναχτά πως η κυβέρνηση μας χάρισε το πρωτάθλημα, θα το θυμόμασταν στις εκλογές και θα μας πήγαινε ναααα, να τη στείλουμε από εκεί που ήρθε.

Όταν λοιπόν και οι θύτες και τα θύματα ενός μυθιστορήματος απορρίπτουν το σενάριο στην πράξη, το μόνο που απομένει είναι να αυτοκτονήσει ο συγγραφέας.

Το παραμύθι που σέρβιραν άλλωστε ήταν τόσο κακομαγειρεμένο…

Όλη η παραφιλολογία βασίστηκε εξ΄ αρχής σε μια ατάκα του Τσίπρα, από τις χοντροκομμένες που αμολούσε συχνά, «είναι η πρώτη φορά που το Μετρό Θεσσαλονίκης δεν ακούγεται ως ανέκδοτο. Το μόνο που απομένει είναι να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ», στην ουσία δηλαδή περιέγραψε το ενδεχόμενο να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ ως ανέκδοτο.

Αυτή ήταν η σπίθα λοιπόν, με τον Βαγγέλα εν εξάλλω να καταγγέλλει πως ο πρωθυπουργός παραγγέλνει πρωταθλήματα!!!

Σε βάθος χρόνου βέβαια παραδέχτηκε πως σε εκείνο το πρωτάθλημα η ομάδα του δεν άξιζε τίποτα, ο ΠΑΟΚ όμως το έχασε έπειτα από δυο θεατρικές παραστάσεις και δικαστικές αποφάσεις που δικαίωσαν τους θεατρίνους!!!

Και πρέπει να αισθάνεται και υποχρεωμένος σε μια κυβέρνηση, που του στέρησε ένα πρωτάθλημα με δικαστικές αποφάσεις, κόντρα σε κάθε κανονισμό.

Μιλάμε λοιπόν για…ταγμένο πρωτάθλημα που εκλάπη εν ψυχρώ στα χαρτιά, οπότε ποια ήταν η «ποδοσφαιρική δικαιοσύνη» που έπρεπε αποδοθεί μέσω της κάλπης;

Γι αυτό κι εμείς τους τιμωρήσαμε ενώ οι γαύροι τους επιβράβευσαν, διότι δεν επέτρεψαν το δυο στα δυο…

Προσπάθησαν και πέρσι να πουλήσουν παρόμοιο παπά αλλά δεν τους βγήκε, σαν κερασάκι στην φρενήρη πορεία του αήττητου πρωταθλητή ήρθε το τρίμπαλο στην Τούμπα που ισοδυναμούσε με κατάργηση κάθε αφηγήματος.

Ο Βαγγέλας μάλιστα είχε δηλώσει στον Σρόιτερ για το μεταξύ μας παιγνίδι στον Πειραιά κοιμήθηκε ο Θεός, ουδέποτε ισχυρίστηκε όμως πως αυτό συνέβη επειδή ο Τσίπρας του είχε ρίξει υπνωτικό.

Πως θα μπορούσε άλλωστε να συναντήσει τον Θεό, κάποιος άθεος;

Κι έτσι να ήταν όμως ας έβγαζαν πρώτο κόμμα την Ελληνική λύση, 5εκ είναι οι γαύροι σύμφωνα με τον κυρ Σάββα, ας τους ξαμολούσε να ψήφιζαν για πρωθυπουργό τον Βελόπουλο! Και πάνω στην αποστολή χειρόγραφων επιστολών με τον Θεό να ζητούσε τη χάρη να παραμείνει ξύπνιος στα προσεχή ντέρμπι.

ΥΓ. Κάθε νοήμων άνθρωπος πάντως, αναρωτιέται τι θα είχε συμβεί αν ο Σαββίδης έστελνε προεκλογικά παρόμοιο μήνυμα με αυτό του Βαγγέλα, κυκλοφορούσε φωτογραφία του με τον νέο υπουργό αθλητισμού που η συγκυρία της στιγμής έδειχνε ξεκάθαρα πως είναι περισσότερο Μαρινάκης και λιγότερο ΝΔ, αν ο Ιβάν έδινε γραφεία σε κάποιο κόμμα χωρίς ενοίκιο, αν πανηγύριζε σαν τρελός τη νίκη κάποιας παράταξης στης Ευρωεκλογές, αν είχε συγγενική σχέση με κάποιον πρωθυπουργό, αν, αν, αν, αν…

Για να σας προλάβω, το προσεχές πρωτάθλημα θα είναι σαν το περσινό, θα το πάρει ο καλύτερος. Όποιος κι αν είναι αυτός.

Μπορεί να βρισκόμαστε σε δύσκολη φάση λόγω αλλαγής προπονητή, γαύροι όμως δεν πρόκειται να γίνουμε.

Όχι ο Μητσοτάκης και ο Καραπαπάς με τον Τσουκαλά να έκαναν κυβέρνηση, τα χέρια τους είναι δεμένα όσο υπάρχει διεθνής εποπτεία.

Στα μεγάλα ντέρμπι θα σφυρίζουν ξένοι, στα υπόλοιπα Έλληνες που ακόμα και τα εσκεμμένα λάθη θα έχουν κάποιο όριο και δε θα γίνονται συστηματικά και τόσο εμφανώς στοχοποιημένα.

Η ομάδα που είχε την απόλυτη εύνοια πέρσι ήταν το χαρτί, πήρε πολλά σφυρίγματα, δε στερήθηκε ούτε  ένα και τερμάτισε στο -20 από τους δυο πρώτους.

Πάνε οι εποχές που έπρεπε να δώσουν διαπιστευτήρια στον πρόεδρο της ΕΠΣ που ανήκαν και ως αντάλλαγμα της σφαγής, γίνονταν διεθνείς.

Κι αυτό, δεν έχει δύναμη να το αλλάξει κανένας Κούλης, όπως παλιότερα ο Αλέξης.

Το πιο αστείο της υπόθεσης όμως, είναι πως οι γαύροι που κατηγορούσαν τον Τσίπρα πως μας το χάρισε, ξεκίνησαν ήδη πρόβες απονομής επειδή βγήκε ο Κούλης…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ