Όταν ποντάρεις στο Σαγόνι, σε κουτσό άλογο δηλαδή

Όπως η Αννίτα Πάνια έτσι και το σαγόνι, πρέπει να έχουν κάποιους καλεσμένους για να λειτουργούν υποστηρικτικά...

Όταν ποντάρεις στο Σαγόνι, σε κουτσό άλογο δηλαδή | to10.gr

Λατρεύω Σαγόνι δεν το έκρυψα ποτέ, ο καθένας έχει τα χούγια του άλλωστε. Άλλος βρίσκει διέξοδο στους μπάφους, άλλος στον τζόγο, άλλος στο αλκοόλ, προσωπικώς φτιάχνομαι με Σαγόνι.

Γιατί να αλλάξεις προπονητή αφού δεν αλλάζεις συνήθειες…

Αν και όπως έχω περιγράψει παλιότερα την τηλεοπτική του παρουσία, «είναι η μοναδική εκπομπή που αν έχεις δει μια είναι σα να τις έχεις δει όλες», εντούτοις όλες είχαν κάτι το μοναδικά μαγικό!

Πρώτο και καλύτερο οι καλεσμένοι του, μόνο στο Σαγόνι μπορούσαν να βρουν βήμα.

Η συντριπτική πλειοψηφία όποια ιδιότητα κι αν έφεραν ήταν «πρώην» κάτι, αν ήταν νυν, δε θα είχαν ανάγκη να εμφανιστούν στον θίασο του.

Το ακόμα πιο σαγηνευτικό ήταν οι οργανισμοί και φορείς που εκπροσωπούσαν οι προσκεκλημένοι, τους οποίους δεν τους ήξερε κανείς.

«Καλεσμένος μας σήμερα ο κύριος τάδε, ο πρώην γραμματέας του ΠΔΚΑΣΤΕ που έχει διατελέσει και αντιπρόεδρος του ΣΚΛΜΓΑΠΟ, με διακεκριμένη παρουσία στο ΟΗΓΚΛΠΝΥ».

Με τέτοιο βιογραφικό, μόνο στο Σαγόνι θα μπορούσες να ξεπέσεις…

Είχα φτάσει στο σημείο να πιστεύω πως εκείνος ίδρυε τους φορείς, για να βρίσκει καλεσμένους.

Σε παρόμοιο μήκος κύματος η θεματολογία του, ίδια κι απαράλλακτη στο πέρασμα των αιώνων.

Σεισμοί και εκρήξεις ηφαιστείων να γινόταν, Μουντιάλ να σήκωνε η Ελλάδα, αγαπημένο του θέμα θα ήταν η άσκηση δίωξης κατά ταμία της ΕΠΣ Διακοφτού, για υπεξαίρεση 3.5 ευρώ.

Γενικώς τρώγεται με τα ρούχα του, δήθεν παλεύει με τη διαφορά εξ αιτίας της οποίας επιβιώνει όμως. Αν μεταφερόμασταν νοερά σε ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα Αγγλίας, όπου η λαμογιά αποτελεί εξαίρεση και το κράτος λειτουργεί κανονικά, αμφιβάλλει κανείς πως το Σαγόνι θα πουλούσε σουβλάκια στην Ομόνοια για να βγάλει μεροκάματο;

Εσχάτως ανακάλυψε νέο νούμερο πελάτη, κάποιον που του έστελνε επιστολές περί ανέμων και υδάτων!Πόσο απελπισμένος μπορεί να είναι κάποιος, για να γράφει σεντόνια με παραλήπτη το Σαγόνι;

Τίποτα περίεργο μέχρι εδώ, όπως η Αννίτα Πάνια έτσι και το σαγόνι, πρέπει να έχουν κάποιους που τα λειτουργούν υποστηρικτικά..

Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως ο εν λόγω πυροβολημένος επιστολογράφος, παρουσιάστηκε από το Σαγόνι ως υποψήφιος για κυβερνητική θέση! Μόνο το Σαγόνι είχε την πληροφορία, κανένας άλλος!!!

Προφανώς ο πυροβολημένος πίστευε πως οι παρεμβάσεις του μέσω στο Σαγονιού έκαναν πάταγο στην κοινή γνώμη, οπότε σκέφτηκε να του αναθέσει την προώθηση στα ύπατα αξιώματα.

Μη σας φαίνεται περίεργο, έτσι εξασφάλιζαν κάποτε υπουργεία οι παλιές καραβάνες των κομμάτων.

Κέρδιζε ο Αντρέας εκλογές και την επόμενη διάβαζες στον τύπο «σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος αναλαμβάνει το υπουργείο Δικαιοσύνης, ο Κατσιφάρας το Πολιτισμού κι ο Τσοχατζόπουλος το Δημοσίων Έργων».

12 το βράδυ οι εφημερίδες έκλειναν φύλλο, ο Αντρέας ακόμα βρισκόταν στα μπαλκόνια και δεσμευόταν για μια Ελλάδα νέα, πως ήταν δυνατόν να έχει σχηματίσει υπουργικό συμβούλιο;

Τίποτα δεδομένο δεν υπήρχε, ευσεβείς πόθους εξέφραζαν και με τρόπο διακριτικά εκβιαστικό.

Όταν ο προσκείμενος τύπος περνούσε το μήνυμα πως ο Γεννηματάς πήγαινε για το Υγείας πχ, τι να έκανε ο Αντρέας;

Να το ανέθετε σε άλλον, για να άρχιζαν οι μουρμούρες περί του τι παίχτηκε κι έφαγαν το υπουργείο από τον Γεννηματά;

Του το έδινε λοιπόν για να ΄χει το κεφάλι του ήσυχο…

Έτσι γινόταν η διανομή κάποτε, δοκιμασμένη και αποτελεσματική μέθοδος!

Το ίδιο αποπειράθηκε να κάνει κι ο αποκλειστικός επιστολογράφος του Σαγονιού, μόνο που πόνταρε σε κουτσό άλογο.

Το Σαγόνι άλλωστε ουδείς το παίρνει στα σοβαρά, ίσα ίσα μάλιστα.

Αν σε προμοτάρει, οι εταιρίες στοιχημάτων σε βγάζουν έξω από το κουπόνι…

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Παίζει τα… ρέστα της για Τσιμίκα η Νάπολι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ