Οι 132 λέξεις που λένε την αλήθεια για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ

Οι 132 λέξεις που λένε την αλήθεια για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ

Ο Μάριο Μπράνκο, με την τοποθέτηση του για τα μεταγραφικά ζητήματα του ΠΑΟΚ, έλυσε πολλές απορίες και κυρίως έδειξε γιατί το σωματείο αργεί στο να πάρει αποφάσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στο «10» καταπιανόμαστε με τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ. Δεν είναι η πρώτη φορά που επισημαίνουμε πως ο οργανισμός του Δικεφάλου, έχει καθυστερήσει στην ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Δεν είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύουμε πως το κεφάλαιο «μεταγραφές» δεν είναι ενός μόνο ανθρώπου, άντε δύο το πολύ, αλλά πέντε. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Αμπέλ Φερέιρα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όλοι περίμεναν να πιαστούν από κάτι που θα πει ο Πορτογάλος τεχνικός για να μπορέσουν να αποκρυπτογραφήσουν τις κινήσεις που θα κάνει το σωματείο για την ενίσχυση του.

Από την στιγμή που υπήρχε στο πάνελ ο καθ’ ύλην αρμόδιος, Μάριο Μπράνκο, ήταν ανούσιο ν’ απαντήσει ο 40χρονος τεχνικός. Όταν ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου είδε πως οι ερωτήσεις έπεφταν «βροχή» από τους δημοσιογράφους είτε ευθέως, είτε πλαγίως αποφάσισε να εξηγήσει και να ακούσει ο κόσμος που αγωνία για την ομάδα του. O Πορτογάλος παράγοντας του Δικεφάλου άφησε να εννοηθεί πως θα εξαντληθεί όλος ο μεταγραφικός χρόνος που υπάρχει δηλαδή μέχρι τις 31 Αυγούστου.

«Ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε την ομάδα κλεισμένη, κάτι που δεν ήταν καλό γιατί μέχρι 31 Αυγούστου διαρκεί η μεταγραφική περίοδος και να μην ξεχνάμε ότι θέλουμε παίκτες που θα ανεβάσουν την ομάδα, το να φέρουμε παίκτες που έχουν την ίδια ποιότητα δεν είναι λογικό. Ο σύλλογος έκανε μια μεγάλη επένδυση σε έναν κόουτς που ξέρει να δουλεύει με νέους παίκτες. Οπότε πρώτα πρέπει να κάνουμε μια αξιολόγηση στα ενδότερα και να δούμε αν είναι αρκετό να φτάσουμε στο πρώτο στόχο.

Ξέρουμε ότι παίζουμε σε 20 μέρες, αλλά δεν αποφασίζει μόνο κάποιος για το ποιος θα έρθει, είναι μεγάλη διαδικασία που περιλαμβάνει πολλά τμήματα, την διοίκηση, τον προπονητή, το οικονομικό τμήμα. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο αλλά υπάρχει, αν λάβουμε υπόψιν μας ότι έχουμε μια καλή βάση από την περσινή σεζόν».

Το άσχημο για την διοίκηση, τους υπεύθυνους των μεταγραφών και φυσικά τον προπονητή είναι πως στη θέση που χρειάζεται άμεση ενίσχυση, αυτή του χαφ, ο ΠΑΟΚ διαθέτει δύο ποδοσφαιριστές με βαριά συμβόλαια και ταυτόχρονα τραυματίες. Η οικογένεια Σαββίδη θέλει να κάνει μια δυνατή μεταγραφή, αλλά ταυτόχρονα να μην ξεφύγει το όλο θέμα. Το παλεύει με κάθε τρόπο. Είδατε τι έγινε στην υπόθεση Παλίνια με την Μπράγκα, το θέμα δεν έχει κλείσει για τον Δικέφαλο, και τις τρελές απαιτήσεις που έχει η πρώην ομάδα του Φερέιρα.

Τα ίδια συμβαίνουν και με την Κάλιαρι για την περίπτωση του Μπράνταριτς και τα εκατομμύρια ευρώ που ζητάνε οι Ιταλοί. Όλες οι ομάδες χρειάζονται τους καλούς ποδοσφαιριστές, από τον ΠΑΟΚ, μέχρι και την Μπαρτσελόνα. Όλοι θέλουν στη Μικράς Ασίας η ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη και να μπει στους ομίλους του Champions League, όμως πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο που δεν θα διαταράξει το σωματείο. Που δεν θα κάνει τον Α ή τον Β να βλέπει στραβά στα αποδυτήρια αυτόν με το βαρύ συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ