Ήταν δίκαιο κι έγινε… πράξη!

Ήταν δίκαιο κι έγινε… πράξη!

Ο Βουγιούκας είναι κάτι παραπάνω από ένας ρολίστας ψηλός που θα κάθεται στον πάγκο και θα βοηθάει.

Θα ήταν πραγματικά άδικο να μην έμενε στον Παναθηναϊκό ο Ιαν Βουγιούκας. «μα καλά, για τον Ιαν, τόση φασαρία;» θα έλεγε κανείς. Κι όμως, ο Ιαν είναι η ήρεμη δύναμη, ένας πράος άνθρωπος που ακόμα κι αν «βράζει» μπορεί και να μην το καταλάβει κανείς.

Θα το δείξει ασφαλώς με τον δικό του ευθύ τρόπο και θα λύσει το θέμα του.

Όπως περίπου έγινε και με την περίπτωση της ανανέωσης του συμβολαίου του. Υπήρχαν κάποια ζητήματα στα οποία ο παίκτης ήθελε καθαρές απαντήσεις, καθαρές εξηγήσεις. Αυτές δόθηκαν και το θέμα έληξε.

Πάντα έτσι ήταν ο Ιαν. Ξεκάθαρος. Αυτό μπορεί να δώσει, αυτό θα δώσει. Δεν μπορεί, θα καθίσει στον πάγκο αδιαμαρτύρητα και θα δουλέψει σκληρά για να αρέσει πρώτα από όλα στον εαυτό του.

Το ίδιο έγινε και με τον Πιτίνο. Ο Ιταλοαμερικανός θεωρούσε πως είναι ένας παίκτης που απλώς «γέμιζε» το ρόστερ και στην αρχή σχεδόν δεν τον έβαζε στην προπόνηση. Έφτασε λοιπόν πρόσφατα να το αποθεώνει για το λίπος στο σώμα του! Ούτε με λόγια, ούτε με δηλώσεις, ούτε με παρασκήνιο.

Με δουλειά και προσπάθεια μέσα στο παρκέ. Εκεί άλλωστε ο Βουγιούκας ξέρει πολύ καλά πως δεν μπορεί να κρυφτεί κανείς…

Με την παραμονή του ο Παναθηναϊκός κρατά έναν παίκτη πανέμπειρο με ικανότητα να απειλεί από το λόου ποστ, να δημιουργεί και να δίνει λύσεις ανεξάρτητα από το αν έρχεται από τον πάγκο ή αν ξεκινά στην πεντάδα.

Μετά από τόσα χρόνια για τον 34χρονο σέντερ αυτά έχουν ξεπεραστεί και αντιλαμβάνεται πως πλέον μετράει ποιος τελειώνει τα παιχνίδια, όχι τόσο ποιος τα ξεκινά.

Είτε Ευρωλίγκα, είτε πρωτάθλημα, είτε Κύπελλο, θα είναι εκεί να βοηθήσει. Χωρίς να σκεφτεί ποιόν έχει απέναντί του «μικρό» ή «μεγάλο».

Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Παπαγιάννης θα έχει ένα στήριγμα, έναν παίκτη που θα τον βοηθήσει αφενός να βελτιωθεί στην προπόνηση από την κόντρα και τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αλλά θα του δώσει «ανάσες», όταν δεν θα είναι σε καλή κατάσταση. Παράλληλα όμως θα είναι έτοιμος να του… πάρει τα λεπτά συμμετοχής, διότι ασφαλώς θα είναι ανά πάσα ώρα σε… θέση μάχης.

Θα ξέρει πως εκεί στην άκρη του πάγκου θα υπάρχει κάποιος που δεν του… χαρίζεται (με την καλή έννοια) και απλώς θα πάρει τη δουλειά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ