Ριφιφί Ιβάν στον Σκλαβενίτη και κιλοβατώρες παραμάσχαλα

Ριφιφί Ιβάν στον Σκλαβενίτη και κιλοβατώρες παραμάσχαλα

Αφού δε θα υπάρχει Ντέμης τη νέα σεζόν στο Open, επειδή την παρουσίαζε πέρσι, θα του χρεώνεις και τα επόμενα ενώ δε θα είναι στο κανάλι;

Πρότυπα δεν είχα ποτέ από τότε που ήμουν πιο παιδί, το ίδιο και όταν μπήκα στο χώρο. Ξεκίνησα από τα ερτζιανά μαζί με την ελεύθερη ραδιοφωνία και να ήθελα δηλαδή δεν υπήρχε μπούσουλας. Οπότε, έλεγα ότι μου κατέβαινε στο κεφάλι.

Στον γραπτό λόγο υπάρχει ο Καίσαρης που είναι καθηγητής. Επειδή όμως κανείς δε μπορεί να γίνει σαν κάποιον άλλο ειδικά ανώτερο, αλλά και να το προσπαθούσε το παστίτσιο θα έβγαινε μάπα, ψειρίζω ΠΑΟΚτσήδικα μόνο το concept που καθιέρωσε. Αυτό, που βάζει την επικαιρότητα στο μίξερ.

Η Σούπερ λιγκ έστειλε αυστηρή επιστολή στην ΕΡΤ, όπου ενημερώνει πως οι ομάδες δε θα δεχτούν μείωση. Ελπίζω να τον τίναξε καλά ο Λυσσάνδρου, πριν τη συντάξει…

Ποια είναι η Σούπερ λίγκ όμως και με ποια ιδιότητα ενεπλάκη στην υπόθεση;

Δε μιλάμε για εποχές κεντρικής διαχείρισης όπου διαπραγματευόταν εξ΄ονόματος όλων των ομάδων και μοίραζε το χρήμα αναλόγως με τα συμφωνηθέντα.

Πλέον κάθε ομάδα κάνει τα κουμάντα για πάρτη της, μεμονωμένα έκλεισαν πέρσι οι συμφωνίες όλων με την ΕΡΤ, δεν πήγαν πακέτο ως άστεγοι. Κι ο Παναθηναϊκός που την έκανε, μόνος του έσπασε το συμβόλαιο, μόνος του συμφώνησε με το συνδρομητικό.

Τι δουλειά είχε η λίγκα λοιπόν; Ως γραφείο τύπου, νομικός σύμβουλος ή ως σωματοφύλακας των ψαλιδισμένων πρώην άστεγων, έστειλε την επιστολή;

Φως φανάρι πως ουδείς από τους διασωθέντες του λουκουμά, είχε άντερα να πουλήσει τσαμπουκά ατομικά. Ούτε ως πακέτο. Ήταν ποτέ δυνατόν ο «ο Άρης» που θα πάει να κλαφτεί στους τοπικούς βουλευτάδες μπας και φάει μικρότερο ψαλίδι, να υψώσει τον τόνο της φωνής του απειλώντας την ΕΡΤ με δικαστήρια;

Οπότε έβαλαν μπροστά το απομεινάρι του συνεταιρισμού με μορφή συνδικάτου και ότι βγει, για να μπουν καπάκι στην ουρά και να υπογράφουν ένας ένας, την αναθεωρημένη λυπητερή…

Τώρα που ανέφερα τον «ο Άρης», το ρεύμα το πλήρωσαν άραγε; Δεν είναι κακό να έχεις οικονομικά ζόρια, το πρόβλημα είναι να είσαι στη ζητιανιά και να το παίζεις άπλας. Όπως δεν είναι κακό να μη γεμίζεις το γήπεδο, κακό είναι ν΄ανακοινώνεις μούφα sold out, ενώ στο viva.gr υπάρχουν εισιτήρια σε αφθονία.

Γι αυτό και πανηγύριζαν σαν τρελοί την πρόκριση στην Κύπρο, τόσο δεν το γιόρτασαν ούτε οι Ατρόμητοι που δεν έχουν αήττητο 38 αιώνων στο Περιστέρι, ούτε άρχισαν τις κλάψες επειδή δεν τους βρήκαν θέση στο Big κάτι.

Αυτοί έχουν φως, νερό, τηλέφωνο, δεν περίμεναν το πριμ της πρόκρισης για ν΄ ανασάνουν. Σα να βλέπω μπροστά μου τον ξάδερφο, να εμψυχώνει τους παίκτες λέγοντας «ματώστε για την πρόκριση, αλλιώς θα σας φάει το μαύρο σκοτάδι».

Μιλάμε για την ομάδα που παρουσίασε σε μακέτα το νέο της γήπεδο προϋπολογισμού 50εκ, έδωσε όπως διατείνεται μισό εκ για led φωτισμό και δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα!

Πάλι καλά να λέτε που μετά το κάζο της διακοπής, δεν έγραψαν πως ο Καρυπίδης σκοπεύει ν΄αγοράσει ολόκληρη την εταιρία, για να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα στο μέλλον!

Κι όταν τους έγραφα το οφθαλμοφανές εδώ με έβριζαν!

Τον ξάδερφο-μπατίρη μπακάλη που βούλιαξε τη Βέροια, που περιμένει να ζήσει την ομάδα από τα έσοδα πουλώντας παραμύθια με μακέτες και χρέωσε ήδη με πάνω από 20εκ αφμ τριετίας, που την έβγαζε με δανεικά από τον Ραούλ, τον έχουν στα πούπουλα. Εγώ ο καψερός που καταγράφω τις αλήθειες, τους φταίω.

Ώρα να πάνε σε ιδιώτες παρόχους πχ στην protergia, τι θα γίνει όμως όταν πέσουν πάλι από την πρώτη κατηγορία;

Συνήθως οι ιδιώτες είναι φθηνότεροι, πληρώνονται όμως εν τη παλάμη. Τα «θα σε πληρώσουμε αν προκριθούμε ή όταν σκοράρει ο Ιντέγιε» δεν περνάνε.

Η ΔΕΗ μπορεί να κάνει υπομονή, ειδικά σε ευπαθείς ομάδες όπως ο «ο Άρης» και άνεργους, σαν τον μπατίρη μπακάλη, δείχνει ευαισθησίες.

Αφήστε που επιστρέφοντας στα παλιά λημέρια, σε Κοζάνες, Πτολεμαΐδες κλπ, θα περάσουν αναγκαστικά από το εργοστάσιο της ΔΕΗ να πάρουν μερικές κιλοβατώρες παραμάσχαλα.

Έγραψα για ψειριστικές και ήρθε στο μυαλό το νέο εν δυνάμει σκάνδαλο, με κάτι τόνους λαθραίων τσιγάρων που εντοπίστηκε, Ο συνειρμός ήταν άμεσος, εννοείται.

Να υπενθυμίσω απλώς, αφού αφορά πακέτο κι εκείνο που είχε γραφτεί λίγο πριν τις εκλογές για τα δήθεν κυβερνητικά δωράκια στη ΣΕΚΑΠ, πως τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια τελείωσαν για τον Σαββίδη. Από τότε που πούλησε την Donskoy Tabak στους Ιάπωνες, δεν εμπλέκεται με το αντικείμενο.

Σα να λέμε πως ξεκινάει η ποδοσφαιρική σεζόν κι εσύ βρίζεις τον Ντέμη για όσα λέει στο Open. Μα αφού δε θα υπάρχει Ντέμης τη νέα σεζόν, επειδή την παρουσίαζε πέρσι, θα του χρεώνεις και τα επόμενα ενώ δε θα είναι στο κανάλι;

Έτσι κι ο Σαββίδης, τέλος με τα καπνά, τα πούλησε όλα, πλέον είναι πρώην καπνέμπορος.

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του αφορούν το εμπόριο κρεάτων, τις ιχθυοκαλλιέργειες, το εργοστάσιο με τις συσκευασίες, τα σούπερ μάρκετ κλπ.

Έτσι και σκάσει είδηση για ριφιφί σε κονσέρβες του Σκλαβενίτη δηλαδή, μπορείτε να τον τοποθετήσετε μέσα στους υπόπτους, πιο άνετα.

Απλώς αυτό με τα τσιγάρα έγινε συνήθεια και υπάρχει κίνδυνος να την πατήσουν πολλοί από κεκτημένη ταχύτητα.

Σε περίπτωση που το σκηνικό είχε συμβεί παλιότερα, θα υπήρχε έδαφος για πάσης φύσεως εικασίες, ειδικά μετά το αδιάσειστο τεκμήριο, πως τα επίθετα των συλληφθέντων τελειώνουν σε -ίδης.

Ο καθένας θα ψυλλιαζόταν πως ένας από τους μπουζουριασμένους ήταν ο Μελισσανίδης, που είχε αναλάβει τη βρώμικη δουλειά, με αντάλλαγμα μια κούτα από τα λαθραία. Έχει και know how του λαθρεμπορίου άλλωστε…

Sold out στα διαρκείας ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, κανονικό εννοείται. Όσο και να ψάχνετε στο διαδίκτυο δεν πρόκειται να βρείτε καρτελάκι, ούτε για δείγμα.

22.154 τεμάχια παρακαλώ, όσα είχε προαποφασιστεί πως θα κυκλοφορήσουν. Τα υπόλοιπα αφορούν την Θύρα 8 που προορίζεται για τους φιλοξενούμενους, συν κάνα δυο χιλιάρικα που θα κυκλοφορούν ανά παιγνίδι. Καμμιά ομάδα δε μπορεί να γίνει κλειστό κλαμπ, όπου θα μπαίνουν αποκλειστικά όσοι έχουν διαρκείας.

Και τα υπόλοιπα να έβγαιναν προς πώληση θα γίνονταν καπνός, 18 Ιουνίου κυκλοφόρησαν και την δεύτερη μέρα του Αυγούστου δεν είχε μείνει λέπι.

Η μόνη ΠΑΕ που επίσης πούλησε σε ανάλογα επίπεδα είναι του γαύρου, απολύτως αναμενόμενο. Μιλάμε για τις δυο ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν κι ο κόσμος της κάθε μιας, τις πιστεύει.

Δε θέλει προσπάθεια, το κοινό κάθε ομάδας δε μπορείς να το κοροϊδέψεις μαζικά.

Τι να πουλήσει το χαρτί άραγε, με τον Τζάμπα να βγάζει από τα ταμεία λιγότερο από εκατομμύριο για μεταγραφική ενίσχυση; Φέρνοντας προπονητή που έκανε καριέρα ως γυμναστής και υπεύθυνος ακαδημιών. Μιλάμε για ομάδα που τερμάτισε στο -23, αν οι δυο πρώτοι έχωσαν κοντά στο δεκάρικο έκαστος, ο Τζάμπας θα έπρεπε να επενδύσει τα πενταπλάσια.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα τον αποκαλούσαν με το κανονικό του επίθετο, μικρή σημασία έχουν αυτά όμως. Αρκούν μερικά κρεατικά από την Βαρβάκειο με θέα τις αντίκες, για να απολαμβάνουμε τις πτήσεις του drone έπειτα από τα κλαρίνα.

Αδιάφορη εντελώς η κατάσταση στον «ο Άρης», χαμένοι στη μετάφραση οι ρεπόρτερ της ομάδας! Μετά από τον πανζουρλισμό της πρώτης μέρας στα μέσα του Μάη και τα 2χιλ που υπολόγιζαν πως πουλήθηκαν, οι αναφορές στα διαρκείας εξαφανίστηκαν.

Έχουν τον τρόπο τους αυτοί και με 6-7 χιλ, να ανακοινώνουν sold out σε κάθε αγώνα.

Ούτως ή άλλως, το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι να πηγαίνουν γήπεδο, να το γεμίζουν, να δημιουργούν ατμόσφαιρες κλπ.

Τους αρκεί, να πείθουν τους άλλους, πως έκαναν τα παραπάνω…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ