Το σχέδιο της «απόδρασης»!

Το σχέδιο της «απόδρασης»!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν προσαρμόζει την ενδεκάδα του στον αντίπαλο, αλλά προκαλεί τους απέναντι να τον ακολουθήσουν…

Βγάζει πολλούς πρωταγωνιστές η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασακσεχίρ στην Πόλη. Προφανώς, η τελευταία εντύπωση είναι αυτή που μένει, άρα ο Ζοσέ Σα αποκρούοντας το πέναλτι του Βίσκα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης κράτησε όλο το πλεονέκτημα για την ομάδα του, αφού τώρα στο Καραϊσκάκη θα έχει την πολυτέλεια να παίξει για δύο αποτελέσματα για να φτάσει στην πρόκριση.

Νωρίτερα, ο Βαλμπουενά πριν να δώσει τη θέση του στον Καμαρά είχε δικαιώσει τον προπονητή του για την επιλογή του, σε ότι αφορά το δίλημμα που υπήρχε πριν από τον αγώνα και αφορούσε το ποιος από τους δύο θα ξεκινούσε στο παιχνίδι. Ο Γάλλος αχρήστευσε όλη την άμυνα των Τούρκων με την καλά υπολογισμένη σέντρα που έβγαλε στο δεύτερο δοκάρι και έδωσε την ευκαιρία στον Μασούρα να πετύχει το γκολ που έψαχνε στο εκτός έδρας ματς ο Ολυμπιακός.

Και ο Σεμέδο ήταν πάλι «κυρίαρχος» κι όποιος πήγε μαζί του στο ένας εναντίον ενός θα κατάλαβε το λάθος του. Και ο Μεριά δίπλα του έκοψε σχεδόν όλα τα γεμίσματα των Τούρκων, αλλά το πιο σημαντικό στην ιστορία ήταν το σχέδιο που είχε ο Μαρτίνς για την «απόδραση» από την Πόλη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έβαλε και πάλι την ίδια ενδεκάδα, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι δεν προσαρμόζει τη δική του φιλοσοφία στην τακτική του αντιπάλου, αλλά «ζητάει» από αυτόν να κάνει τα… κουμάντα του. «Εμείς παίζουμε αυτό κι εσείς κάντε ότι νομίζετε» είναι σαν να (τους)  λέει ο Μαρτίνς που αντιμετώπισε την Πλζεν και την Μπασακσεχίρ και το ίδιο σκεπτικό και τα ίδια πρόσωπα, αν και οι δύο ομάδες δεν έχουν καμία σχέση η μία με την άλλη.

Το μόνο «φάλτσο» που προέκυψε ήταν η χρησιμοποίηση του Μπρούνο, αντί του Ραντζέλοβιτς που αποτελεί την αλλαγή του Πέδρο στις πτέρυγες. Κι αυτό γιατί ο Βραζιλιάνος έκανε δύο φορές χέρι δίνοντας στους Τούρκους ένα φάουλ σε πολύ επικίνδυνη θέση κι ένα… πέναλτι στις καθυστερήσεις. Παρά ταύτα η μπάλα δικαίωσε την καλή δουλειά του Μαρτίνς και δεν του χάλασε την ωραία βραδιά στο τέλος της διαδρομής του αγώνα.

Η ρεβάνς στο Καραϊσκάκη προφανώς και θα είναι μία διαφορετική ιστορία, όμως ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού μάλλον δεν θα αλλάζει πλάνο. Οι Τούρκοι είναι αυτοί που έτσι κι αλλιώς θα υποχρεωθούν να παίξουν τα ρέστα τους κι αυτό είναι που θα πρέπει να αξιοποιήσουν οι ερυθρόλευκοι το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης για να τελειώσουν τη δουλειά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ