Υπάρχει μόνο η πρόκριση

Υπάρχει μόνο η πρόκριση

Συσπειρωμένος και συγκεντρωμένος στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Μόλντε ολόκληρος ο οργανισμός Άρης

Μια πολύ σημαντική εβδομάδα είναι αυτή που ξεκίνησε για τον Άρη. Με κατάληξη, φυσικά, την Πέμπτη, εκεί όπου στο Κλεάνθης Βικελίδης η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θα προσπαθήσει να κάνει ένα ποδοσφαιρικό θαύμα, να ανατρέψει το εις βάρος της 3-0 και να πάρει τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Θέλουν ιδιαίτερη διαχείριση οι μέρες που διανύουμε. Πρέπει ο ένας να το πιστεύει πιο πολύ από τον άλλον, πρέπει όλος ο οργανισμός που λέγεται Άρης να συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο, εκτός από την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Μόλντε και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι παίκτες, τα μέλη του τεχνικού τιμ, η διοίκηση, οι υπάλληλοι στα γραφεία, οι οπαδοί. Όλοι όσοι έχουν την παραμικρή σχέση με τον οργανισμό Άρη, θα πρέπει να κινούνται με γνώμονα ότι η συμπεριφορά τους θα επηρεάσει την ομάδα μόνο θετικά ενόψει του αγώνα της Πέμπτης.

Αν το δει κανείς καθαρά ποδοσφαιρικά, είναι πολύ δύσκολο. Απέναντι σε μια ομάδα, όμως, που όσο καλή είναι επιθετικά, τόσες αδυναμίες έχει στην άμυνα, ο Άρης οφείλει να το πιστέψει και να παίξει τα ρέστα του, διεκδικώντας και τις όποιες πιθανότητες του.

Πρέπει να βάλει στην εξίσωση όλες τις υπέρ του παραμέτρους. Από την καυτή ατμόσφαιρα στο Κλεάνθης Βικελίδης, μέχρι και την υψηλή θερμοκρασία και την υγρασία, που θα επικρατούν στη Θεσσαλονίκη την ώρα του αγώνα.

Αν τα καταφέρει , τότε ο οργανισμός Άρης θα έχει πετύχει μια τεράστια υπέρβαση. Θα έχει κάνει ένα θαύμα, που θα μνημονεύεται τα επόμενα χρόνια, που θα μπει δίπλα στους ευρωπαϊκούς του άθλους. Αν δεν τα καταφέρει, τότε θα έχει κάνει το καθήκον του και θα αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι από την διοργάνωση.

Καμία μάχη δεν θα πρέπει να θεωρείται χαμένη, πριν δοθεί.

Υ.Γ 1 Υπέρβαση θα είναι για τον Άρη και η απόκτηση του Ματέο Γκαρσία. Η ομάδα θα τον πάρει με ελεύθερη μεταγραφή, φυσικά και τα υπονοούμενα που προσπαθούν κάποιοι να αφήσουν δεξιά και αριστερά, μόνο γέλιο προκαλούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ