Ολυμπιακός: Να κρατήσει το σερί (στην άμυνα) και με τους Ρώσους στο Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός: Να κρατήσει το σερί (στην άμυνα) και με τους Ρώσους στο Καραϊσκάκη

Το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τους Ρώσους θα γίνει στο Καραϊσκάκη. Και τώρα το μηδέν στα μετόπισθεν θα έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Ο Μαρτίνς ξεκίνησε ήδη το «διάβασμα» της Κράσνονταρ και ανεβάζει την ένταση στο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει τον στόχο του κατακτώντας την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και οι ερυθρόλευκοι καλούνται να αντιμετωπίσουν την Κράσνονταρ, ένα βήμα πριν τους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους στα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχουν δώσει το φετινό καλοκαίρι κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την ομάδα του Πειραιά.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί ενόψει της «μάχης» των ερυθρόλευκων με την Κράσνονταρ στο Καραϊσκάκη στις 21 Αυγούστου, είναι ότι το μηδέν στην άμυνα στο πρώτο ματς των δύο ομάδων θα είναι ακόμα πιο σημαντικό σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Κι αυτό γιατί το πρώτο παιχνίδι είναι εντός έδρας για τον Ολυμπιακό και θα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να μην δεχθεί γκολ η ομάδα του Πειραιά στο Καραϊσκάκη.

Όχι πως δεν ήταν σημαντικό το μηδέν στην άμυνα απέναντι σε Πλζεν και Μπασάκσεχιρ. Ήταν και παραήταν. Αλλά θα είναι ακόμα μεγαλύτερο κέρδος για τον Ολυμπιακό να πάει στην Ρωσία για να παίξει την ρεβάνς με την Κράσνονταρ, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του στον πρώτο αγώνα.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς ξέρει πόσο σημαντικό θα είναι για την ομάδα του να μην δεχθεί γκολ στο Φάληρο και ο Πορτογάλος έχει ήδη ξεκινήσει να συγκεντρώνει πληροφορίες για την ρωσική ομάδα.

Ο Μαρτίνς είδε τον αγώνα της Κράσνονταρ με την Πόρτο και μίλησε με φίλους του στην Πορτογαλία για να σχηματίσει την καλύτερη δυνατή εικόνα για τον τρόπο παιχνιδιού της ρωσικής ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός των πειραιωτών θα μιλήσει σήμερα στους ερυθρόλευκους για τον αγώνα με τους Ρώσους και θα ζητήσει προσοχή.

Θα τους αναλύσει τα πλεονεκτήματα αλλά και τις αδυναμίες της Κράσνονταρ και θα ζητήσει συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Μαρτίνς αναμένεται να ανεβάσει και την ένταση των προπονήσεων στο Ρέντη και ο Πορτογάλος προπονητής έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις δυνάμεις που έβγαλαν οι παίκτες του στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Μπασάκσεχιρ.

Επαναλαμβάνουμε, θα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό να μην δεχθεί γκολ στο Καραϊσκάκη στο ματς με την Κράσνονταρ. Αν το πετύχουν αυτό οι ερυθρόλευκοι θα πάνε με άλλον «αέρα» στην ρεβάνς με την ρωσική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ