Ουκ αν λάβεις, παρά του μη έχοντος! Ή μήπως όχι;

Μήπως όλα γίνονται για να μην πληρωθεί ο διακανονισμός με τη ΔΕΗ και μας το κρύβουν τα ΜΜΕ που συντηρούνται με Ρωσικά ρούβλια;

Ουκ αν λάβεις, παρά του μη έχοντος! Ή μήπως όχι; | to10.gr

Αυτό με τη ληστεία στον ξάδερφο του προέδρου του «ο Άρης» να το κοιτάξουμε λίγο.

Αν και χάνεται κάπως, αφού δεν ξέρουμε σε ποιον ξάδερφο αναφέρεται (τον πρόεδρο ή τον ξάδερφο του) περιέχει μπόλικα κοινωνικά μηνύματα και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ επέστρεψε σπίτι κουβαλώντας πάνω του τις εισπράξεις του αγώνα με τη Μόλντε, 246 χιλιάρικα σύμφωνα πάντα με τα γραφόμενα.

Το ποσό μοιάζει εξωφρενικό, διαιρώντας με το 20άρικο που ήταν ο μ.ο κόστους στις βασικές θύρες, μιλάμε για νούμερο που αντιστοιχεί σε πάνω από 12χιλ εισιτήρια.

Θέλετε να πιστέψουμε λοιπόν πως απόγευμα του 15 Αύγουστου στη γειτονιά της Παπαναστασίου, 12 χιλιάδες νοματαίοι στήθηκαν έξω από τα εκδοτήρια;

Και εξυπηρετήθηκαν, χωρίς ταλαιπωρίες;

Ας το δεχτούμε, ούτως ή άλλως είναι μαθημένοι στις κοσμοσυρροές κι εκπαιδευμένοι στα sold out, άρα θα έχουν τρόπο να ξεπετάνε τις λαοθάλασσες.

Με περισσότερους από 12 χιλιάδες ν΄αγοράζουν εισιτήριο τη μέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια πάντως, συν 6χιλ + που διατείνονταν ότι είναι τα διαρκείας, κοντεύουμε τις 20χιλ κόσμου.

Κι όλα αυτά, χωρίς να υπολογίζουμε πως η πλειοψηφία αγοράζει πλέον εισιτήρια μέσω καρτών και δε συναλλάσσεται με μετρητά.

Λογικά ο Χαρίλαος είχε κοντά στις 30χιλ κόσμο, τέλος πάντων όμως, ας το ξεπεράσουμε κι αυτό και πάμε στο προκείμενο.

Υποθέτουμε πως όλα έγιναν σύμφωνα με τις περιγραφές των ρεπορτάζ, ποια είναι άραγε η επόμενη κίνηση; Κάνεις τα λεφτά μασούρι και πηγαίνεις στο χωριό σου για να κοιμηθείς, με τις βαλίτσες κάτω από το μαξιλάρι;

Τι είσαι δηλαδή μπακάλης; Ρητορικό αυτό το τελευταίο, παρακαλώ να διαγραφεί από τα πρακτικά…

Μιλάμε για παράγοντα που διεκδικούσε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με ομολόγους των ΠΑΕ του Σαββίδη, του Βαγγέλα, που έριξε όπως ισχυρίζεται 500χιλ σε led φωτισμό κι έχει στα σκαριά ανακατασκευή γηπέδου αξίας 50εκ.

Παίρνει 250χιλ παραμάσχαλα λοιπόν και πηγαίνει σπίτι, που όπως προκύπτει από τις συνθήκες της ληστείας, δεν έχει ούτε σεκιούριτι, ούτε τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας;

Ποια διαφορετική εκδοχή να σκεφτείς, διαβάζοντας πως μπήκαν μέσα, ψέκασαν με σπρέι όσους βρήκαν, πήραν το μπακίρι κι έφυγαν σαν κύριοι;

Καλή τη πίστει όμως, ας το ξεπεράσουμε κι αυτό.

Τον Φλεβάρη του 2018, σύμφωνα πάλι με ρεπορτάζ είχαν διαρρήξει το αυτοκίνητο του ίδιου ξαδέρφου, αφαιρώντας μεγάλο χρηματικό ποσό.

Αναφορά σε νούμερο δεν έγινε, προφανώς θα ήταν από τις ελάχιστες φορές που ο Χαρίλαος δεν έκανε sold out.

Κάνοντας σούμα, κουβαλάς στο αυτοκίνητο μεγάλο χρηματικό πόσο, την πατάς μια φορά και δε βάζεις μυαλό.

1.5 χρόνο μετά κάνεις κάτι πιο ακραίο, θέτοντας σε κίνδυνο μέλη της οικογένειας σου.

Ο Τσακ Νορις να ήσουν, δε θα είχες τόση αυτοπεποίθηση.

Το ακόμα πιο αστείο είναι πως μερικές μέρες πριν τη διάρρηξη του αυτοκινήτου, κάποιοι είχαν μπουκάρει και στο προπονητικό κέντρο της ομάδας!!!

Σαν πολλές δε φαίνονται οι συμπτώσεις ή μήπως είναι ιδέα μου;

Λέτε ο «ο Άρης» να έχει πέσει θύμα πλεκτάνης, μήπως έχει στοχοποιηθεί από την πανελλήνια ομοσπονδία διαρρηκτών;

Μήπως συμβαίνει κάτι πιο ύποπτο με απώτερο στόχο να μην πληρωθεί ο διακανονισμός με την ΔΕΗ και μας το κρύβουν τα ΜΜΕ που συντηρούνται με Ρωσικά ρούβλια;

Το εξωφρενικό είναι πως το θύμα των απανωτών ληστειών είναι κάποιος που οι οικογενειακές επιχειρήσεις του έχουν πτωχεύσει και χρωστάνε δεκάδες εκατομμύρια σε δημόσιο κι εργαζόμενους.

Πως γίνεται να την πέφτουν συνέχεια στο ίδιο, ψυχή δεν έχουν άραγε αυτά τα κωλόπαιδα οι διαρρήκτες;

Που αντί να προτιμήσουν κάποιο φορτωμένο λαβράκι, έχουν αφήσει δαντέλα έναν φουκαρά;

Όλα τα λεφτά βεβαίως -ευτυχώς αυτά δεν εκλάπησαν ακόμα- ήταν η ανάρτηση μετά την κλοπή, με αποκορύφωμα την τελευταία πρόταση του θύματος στον λογαριασμό του:

Εύγλωττη η αγανάκτηση θαρρώ, όλοι ένα μήνυμα ανάλογης σκληρότητας θα απευθύναμε βρισκόμενοι στη θέση του, βλέποντας παράλληλα  τη ζωή του παιδιού μας να τίθεται σε κίνδυνο.

Θ΄ απευθύναμε στους δράστες την απειλή «σε φάρμακα να τα φάτε. Να περιμένετε τα χειρότερα…»

Αν ήμουν ο κλέφτης πάντως, θα έκανα ψεύτικο λογαριασμό και θα απαντούσα:

«Καλύτερα εσύ να περιμένεις τα χειρότερα! Την επόμενη, να τα βάλεις στο γραμματοκιβώτιο…»

ΥΓ. Πραγματικά συμπάσχω με αυτό που τους βρήκε πρόκειται για το δεύτερο συνεχόμενο χτύπημα της ίδιας βραδιάς.

Το πρώτο δεν ήταν ο αποκλεισμός, αλλά ότι χρειάστηκαν παράταση, οπότε έκαψαν ρεύμα μισής ώρας παραπάνω…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο