Άρης : Με κεκτημένη ταχύτητα να κερδίσει

Άρης : Με κεκτημένη ταχύτητα να κερδίσει

Ο Άρης προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στη Μόλντε και θα πρέπει να πατήσει πάνω στα θετικά στοιχεία και στο σημερινό παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

Κάθε αρχή και δύσκολη λέει η σοφή λαϊκή ρήση. Στη περίπτωση του Άρη, η σημερινή αρχή θα εξαρτηθεί στον απόλυτο βαθμό από το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα του Σάββα Παντελίδη στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Άρης σε αντίθεση με τον σημερινό του αντίπαλο, έχει δώσει μέχρι τώρα τέσσερα επίσημα παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ και έχει βρει ρυθμό.

Προέρχεται μάλιστα, από μια εξαιρετική εμφάνιση στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στη Μόλντε, παρά το γεγονός ότι δεν στάθηκε αρκετή να του χαρίσει τη πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Πάνω στα θετικά στοιχεία που έβγαλε στο παιχνίδι του θα πρέπει να πατήσει και σήμερα η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, προκειμένου με κεκτημένη ταχύτητα να κερδίσει τον σημερινό της αντίπαλο και να ξεκινήσει με το δεξί στο πρωτάθλημα.

O Άρης είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλο του, είναι πιο έτοιμη και θα αγωνιστεί σε ένα γεμάτο γήπεδο, έχοντας τη συμπαράσταση του κόσμου της. Έχει λοιπόν όλες τις προϋποθέσεις για να ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα.

Αρκεί να παρουσιαστεί σοβαρός και συγκεντρωμένος και σε καμιά περίπτωση να μην υποτιμήσει τον ΟΦΗ.

Υ.Γ. Προφανώς και στην ΕΡΤ πίστευαν ότι ο Άρης μπλόφαρε όταν έλεγε ότι θα φύγει σε περίπτωση που επιμείνουν στην μείωση. Δεν είχαν, μάλλον, εκτιμήσει σωστά τα μεγάλα νούμερα τηλεθέασης που τους έφερε. Καλή αρχή από σήμερα με τη Nova.

Υ.Γ1. Ο Μανσίνι αναμένεται τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, ενώ τυπικό θα πρέπει να θεωρείται και το θέμα του Ντε Μποκ . Αυτές όμως δεν θα είναι οι μοναδικές κινήσεις που θα κάνει ο Άρης μέχρι το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, καθώς ψάχνει και έναν τερματοφύλακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ