O Θρύλος στα αστέρια και… άστους άλλους να ψάχνουν το VAR!!!

O Θρύλος στα αστέρια και… άστους άλλους να ψάχνουν το VAR!!!

Ο Θρύλος θριάμβευσε και στη Ρωσία και ολοκλήρωσε εντυπωσιακά την είσοδο τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πέτυχε το… αδύνατο για όλες τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες και απέδειξε ξανά πως μόνο αυτός μπορεί!

«Πονάει η καρδιά μου και σπάει που άλλος στα αστέρια θα πάει». Να ευθυμήσουμε λιγάκι, μέρα που είναι, να κάνουμε λίγο πλακίτσα-καζούρα. Άλλος ο πρωταθλητής άλλη η ομάδα που πάει στα αστέρια.

Πως το λέγανε αυτό οι «εξυγιαντές»; «Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ γιατί παίρνει τα πρωταθλήματα» έλεγαν οι… φωστήρες και αυτό το καλοκαίρι… δικαιώθηκαν ένα πράγμα.Ένα ακόμη «παραμύθι» που ο Θρύλος «γκρέμισε» μέσα στο γήπεδο.

Όπως πέρσι που έλεγαν πως κάνει μεταγραφές ο Ολυμπιακός γιατί παίρνει τα εκατομμύρια του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά όταν μπήκε η ΑΕΚ δεν έβγαλαν άχνα που την έβγαλε με τον… Γιαννιώτα.

Φρέσκα κουλούρια όμως. Ο ΠΑΟΚ ως πρωταθλητής θα παίξει την Πέμπτη με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Έχοντας ως στόχο να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα. Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα αλλά ούτε έτσι θα δει τα… αστέρια.

Το Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι για άλλους. Για την ακρίβεια, για να ξέρουμε τι λέμε, μόνο για τον Ολυμπιακό είναι και για τον Παναθηναϊκό που όμως εδώ και χρόνια έχει πάψει να είναι πραγματικός Παναθηναϊκός πληρώνοντας τα δικά του τεράστια λάθη.

Μόνο ο Ολυμπιακός λοιπόν στα αστέρια, εξ ου και το άσμα στο ξεκίνημα του… πονήματος. Ο Ολυμπιακός που όχι απλά πήγε να παίξει μπάλα στη Ρωσία με το 4-0 στις βαλίτσες, αλλά έκανε πράξη όσα έλεγε ο Μαρτίνς συνεχώς και νίκησε κιόλας! Και αντέδρασε άμεσα μετά το 1-0 και έφτασε στο 1-2 με τα δύο γκολ του εντυπωσιακού Ελ Αραμπί σε μια μυθική βραδιά του Βαλμπουενά.

Ο Θρύλος όχι απλά προκρίθηκε αλλά μετά το 0-0 στο Πλζεν στο πρώτο του επίσημο ματς, έκανε 5 σερί νίκες, με δύο βαρβάτα διπλά σε Πόλη και Κράσνονταρ.

Και για να κάνουμε λίγο ακόμη πλακίτσα, κάντε λιγάκι ρεπορτάζ για το… πέναλτι που δεν έδωσε στον Γκιγιέρμε ο διαιτητής στο Καραισκάκη με την Κράσνονταρ και για την… uefamafia. Και άστε τον Θρύλο να… πετάει στα αστέρια!

Είναι μεγάλο πράγμα να αναγκάζει ακόμη και τους ορκισμένους εχθρούς του ο Ολυμπιακός να πουν και ένα καλό λόγο. Την ώρα που οι «εξυγιαντές» ασχολούνται με το VAR o Θρύλος προελαύνει στην Ευρώπη!

Ο Πρέσβης της Ελλάδας, έδωσε και νίκη και το μπόνους, παίζει μόνος του να μας κρατήσει όρθιους στην Ευρώπη.

Ποιος να συγκριθεί άραγε μαζί του; Κανείς δεν μπορεί, κανείς δεν έχει καν το μέγεθος να συγκριθεί.

Κανείς δεν μπορεί έστω και… εφήμερα να κοντράρει τον Ολυμπιακό. Άπιαστο μέγεθος.

Ο στόχος ο καλοκαιρινός επετεύχθει. Ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς, η ομαδάρα του Πορτογάλου τεχνικού πανηγύρισε μια τεράστια επιτυχία. Πέτυχε αυτό που δεν μπόρεσε ποτέ άλλη ελληνική ομάδα, να περάσει στους ομίλους μέσα από το δύσκολο μονοπάτι των μη πρωταθλητών.

Και τα καλύτερα έρχονται, δυστυχώς για τους «εξυγιαντές». Κουράγιο να έχουν να αντέχουν!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ