Ολυμπιακός: Το πλάνο Μαρτίνς για το δεύτερο «πακέτο»

Ολυμπιακός: Το πλάνο Μαρτίνς για το δεύτερο «πακέτο»

Η διακοπή φέρνει «ανάσες» αλλά και… τρέξιμο για να μπουν στο «κόλπο» και οι νέοι παίκτες. Η εξάδα αγώνων που έρχεται είναι άκρως απαιτητική.

Καλύτερα δεν θα μπορούσε να είναι τα πράγματα στον Ολυμπιακό με το φινάλε του καλοκαιριού και την πρώτη διακοπή της σεζόν. Σε 8 επίσημα ματς ο Ολυμπιακός πέτυχε 7 νίκες και μια ισοπαλία. Στο Πλζέν, στο πρώτο του επίσημο ματς. «Τρέχει» δηλαδή ένα σερί 7 νικών, με Βικτόρια Πλζεν στο Καραισκάκη, δύο με Μπασακσεχίρ, δύο με Κράσνονταρ, με Αστέρα Τρίπολης και Λάρισα.

Μπήκε «τρένο» στους ομίλους του Τσάμπιονς, ξεκίνησε με 2 στα 2 στο πρωτάθλημα. Με συντελεστή γκολ 14-1!

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει στα χέρια του ένα πλούσιο έμψυχο δυναμικό που σφύζει από ποιότητα.

Με τον Πορτογάλο να εμπιστεύεται το περσινό κορμό και με τις προσθήκες των νέων, κυρίως των Σεμέδο, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί, να παίρνει αυτά που θέλει και με το παραπάνω.

Η διακοπή φέρνει πρωτίστως «ανάσες» στους ερυθρόλευκους, σε όσους βεβαίως δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους. Δίνει συνάμα την ευκαιρία στα τρία νέα παιδιά που ήρθαν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου να μπουν στο κλίμα. Γκασπάρ, Μπενζιά και Λοβέρα είναι τα νέα «όπλα» του Ολυμπιακού στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς.

Και όπως μας έχει αποδείξει ο Μαρτίνς η ενσωμάτωση στην ομάδα θα γίνει σταδιακά, χωρίς βιασύνη, χωρίς να «τραβήξει» καταστάσεις.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί μέχρι την διακοπή του Οκτωβρίου είναι άκρως απαιτητικό για τον Ολυμπιακό. Ένα διάστημα που θα κρίνει πολλά για την πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά θα διαμορφώσει καταστάσεις και στο πρωτάθλημα.

Η εξάδα των αγώνων που έρχεται είναι δεδομένο πως θα φέρει στην πρώτη γραμμή σχεδόν όλο το δυναμικό του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς στο πλάνο που καταρτίζει έχει όλους τους διαθέσιμους παίκτες του στους υπολογισμούς του. Ο Ολυμπιακός θα δίνει ματς ανά 3-4 μέρες άλλωστε με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το ευχάριστο για τον Μαρτίνς είναι πως έχει λύσεις για όλες τις θέσεις. Έχει το ρόστερ που ήθελε να έχει και θα επιδιώξει να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Βάζοντας στο «κόλπο» και τους τρεις νέους παίκτες, ανοίγοντας το ροτέισον όπου χρειάζεται.
Η επιστροφή άλλωστε βρίσκει τον Ολυμπιακό στις 14/9 να υποδέχεται τον Βόλο που έχει δύο στα δύο στο πρωτάθλημα. Και όπως είναι ξεκάθαρο στην Σούπερ Λιγκ της… εξυγίανσης δεν πρόκειται να υπάρξει εύκολο ματς για τον Ολυμπιακό.

Στις 18/9 έρχεται η Τότεναμ στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ματς που το αποτέλεσμά του καθορίζει πολλά για την συνέχεια. Με τον Μαρτίνς να έχει στο μυαλό του ήδη την… φιξαρισμένη 11αδα της ομάδας.

Αμέσως μετά ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ και την επόμενη αγωνιστική έρχεται η Λαμία στο Καραϊσκάκη.

Πριν ο Ολυμπιακός ταξιδέψει στο Βελιγράδι για να παίξει με τον Ερυθρό Αστέρα στο ματς που όπως είναι λογικό έχει τις περισσότερες πιθανότητες διεκδίκησης ενός διπλού στον όμιλο. Ματς που αν πάνε καλά τα πράγματα θα του δώσει τον αέρα της 3ης θέσης και μετά βλέπουμε…

Λίγο πριν την «ανάσα» του Οκτωβρίου, την δεύτερη διακοπή της σεζόν, ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στην σκληρή έδρα του Άρη, σε ένα ακόμη ντέρμπι.

Πρόγραμμα που όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο πήχης ανεβαίνει, μαζί και οι απαιτήσεις για τον Μαρτίνς και τους παίκτες του.

Τον Μαρτίνς που ήδη έχει στο μυαλό του το πλάνο για να μπορέσει να συνεχίσει ο Ολυμπιακός την σπουδαία πορεία που έχει έως τώρα διαγράψει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ