Τι περιμένει ο Ουζουνίδης για να πάει στον Άρη;

Τι περιμένει ο Ουζουνίδης για να πάει στον Άρη;

Ο προπονητής που θα έρθει από το εξωτερικό θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής την ώρα που ο Αρης έχει ανάγκη από στιβαρή καθοδήγηση για να στρίψει τιμόνι πριν πέσει στην ξέρα. Ετσι αντικρίζοντας τα πράγματα, η επιλογή του Μαρίνου φαντάζει πολύ λογική…

Είναι κοινό μυστικό πως ο Αγγελος Χαριστέας δεν εξαίρεσαι τον Μαρίνο Ουζουνίδη από τις πιθανές λύσεις για την άκρη του πάγκου στον Αρη. Ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων ψάχτηκε και ψάχνεται για να φέρει κόουτς από το εξωτερικό αλλά μια από τις πρώτες σκέψεις του ήταν ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ.

Μπορεί στην Ενωση τα πράγματα να εξελίχτηκαν διαφορετικά από ότι τα είχε υπολογίσει ο Μαρίνος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο ίδιος έχασε την αξία του ως προπονητής και πολύ περισσότερο την διάθεσή του να δουλέψει και να εκτινάξει την καριέρα του.

Ο Αρης θα μπορούσε να είναι ένας πολύ ελκυστικός προορισμός για την ακρίτα τεχνικό που παραμένει χωρίς δουλειά για περίπου έξη μήνες. Ο Ουζουνίδης βρίσκεται σε παραγωγική ηλικία και η απουσία του από τους πάγκους συνιστά πρόβλημα για τον ίδιο και την εξέλιξη της καριέρας του. Ο κόουτς είχε ένα πετυχημένο πέρασμα από την Κύπρο . Αυτή είναι και η μόνη επαγγελματική παρουσία του εκτός συνόρων.

Είναι λογικό να θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό αλλά μπήκαμε στον Σεπτέμβριο, στα πρωταθλήματα στην Ευρώπη έχουν ξεκινήσει και οι άξιοι λόγου προορισμοί έχουν περιοριστεί. Κατά συνέπεια, η βολιδοσκόπηση από πλευράς του Αγγελου Χαριστέα θα περίμενε κανείς να τον έχει απασχολήσει σοβαρά. Από την άλλη πλευρά ήταν αναμενόμενο ο Αρης και ο τεχνικός του διευθυντής να έχουν στραφεί προς αναζήτηση προπονητή στο εξωτερικό.

Τα ονόματα των ισπανών Ιέρο και Γκούτι έχουν γραφτεί, φαίνεται όμως ότι οι δυο περιπτώσεις δεν προχώρησαν. Ο Αρης δίνει το κρίσιμο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με υπηρεσιακό προπονητή. Ταυτόχρονα, η κυριαρχία στο ρόστερ παικτών από της χώρες της Ιβηρικής Χερσονήσου λειτουργεί αποτρεπτικά στη επιλογή προπονητή που δεν μιλά ισπανικά ή η πορτουγκέζικα. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος του Αρη.

Ο προπονητής που θα έρθει από το εξωτερικό θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής την ώρα που ο Αρης έχει ανάγκη από στιβαρή καθοδήγηση για να στρίψει τιμόνι πριν πέσει στην ξέρα. Ετσι αντικρίζοντας τα πράγματα η επιλογή του Μαρίνου φαντάζει πολύ λογική. Στον βαθμό που ο Αγγελος Χαριστέας έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση, είναι λογικό να αναρωτιέται κανείς τι εμποδίζει τον Μαρίνο Ουζουνίδη να την αποδεχτεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ