Θέλει και θα επιστρέψει στις νίκες ο Άρης

Θέλει και θα επιστρέψει στις νίκες ο Άρης

Στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχουν επικεντρώσει τη προσοχή τους άπαντες στην ομάδα.

Ο Άρης οφείλει να αφήσει στην άκρη το θέμα του προπονητή για τις επόμενες δυο μέρες. Η για την ακρίβεια, μόνο ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Άγγελος Χαριστέας θα πρέπει να ασχολούνται με το θέμα του αντικαταστάτη του Σάββα Παντελίδη.

Ο Άρης έχει μπροστά του ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μια αναμέτρηση στην οποία θέλει και θα επιστρέψει στις νίκες.

Ένα παιχνίδι στο οποίο οφείλουν να δώσουν απαντήσεις και οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Γιατί ο Σάββας Παντελίδης δεν ήταν ο μοναδικός που είχε ευθύνη για το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης έχει πολύ καλό και ποιοτικό ρόστερ. Έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Και θα πρέπει να βγουν μπροστά αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ο Απόστολος Τερζής είναι αυτή τη στιγμή ο προπονητής του Άρη. Και ολόκληρος ο οργανισμός θα πρέπει να τον στηρίξει.

Ο κόσμος του Άρη αναμένεται να γεμίσει και πάλι το Κλεάνθης Βικελίδης και να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας.

Απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που και αυτός έχει κάνει ένα αντίστοιχα άσχημο ξεκίνημα με αυτό του Άρη και έρχεται πληγωμένος στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στον Άρη όμως δεν πρέπει να ασχοληθούν καθόλου με τη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αντίπαλος τους. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Απόστολου Τερζή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Υ.Γ. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του νέου προπονητή του Άρη. Οι επιλογές υπάρχουν και γίνονται και δεύτερες σκέψεις , ενώ τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι την ευθύνη για την επιλογή, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της ομάδας τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, θα την έχουν αυτοί που θα πάρουν την απόφαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ