Ολυμπιακός: Η σιγουριά του Μαρτίνς «πηγάζει» από το ρόστερ

Ολυμπιακός: Η σιγουριά του Μαρτίνς «πηγάζει» από το ρόστερ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι σίγουρος για την ομάδα του λόγω του γεμάτου και ποιοτικού ρόστερ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έχει πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος στο ξεκίνημα της σεζόν, ξεκινώντας φυσικά με την πρόκριση των ερυθρόλευκων στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχει επίσης κι ένα βασικό λόγο να είναι σίγουρος για την πορεία της ομάδας, για τις δυνατότητες του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτό άλλωστε φρόντισε να τονίσει στην συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας του Πειραιά.

Κι αυτή η σιγουριά «πηγάζει» από την ποιότητα και την δομή που έχει το ρόστερ του Ολυμπιακού, με τους πειραιώτες να εμφανίζονται πανέτοιμοι ν’ ανταποκριθούν σε μια ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν.

Ο Πορτογάλος προπονητής των ερυθρόλευκων, οριοθέτησε τους στόχους της ομάδας του για τη νέα χρονιά και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Μαρτίνς θεωρεί πως ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να προσφέρει ακόμα καλύτερο θέαμα.

«Και αποτελέσματα και ωραίο ποδόσφαιρο» ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση από πλευράς Μαρτίνς, όταν ο Πορτογάλος απάντησε σ’ ερώτηση για το τι θέλει από την ομάδα του.

Και το ωραίο ποδόσφαιρο, το θέαμα, είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος όταν αναφέρεται κάποιος στον Ολυμπιακό κι αυτό το γνωρίζει φυσικά πολύ καλά ο 49χρονος προπονητής των πειραιωτών.

Ο Μαρτίνς διανύει την δεύτερη σεζόν στον πάγκο της ομάδας του λιμανιού και είναι αυτός που «έχτισε» το περασμένο καλοκαίρι τον νέο Ολυμπιακό.

Όταν λοιπόν ο προπονητής της ομάδας βγάζει σιγουριά κι εμπιστοσύνη για τις δυνατότητες που έχουν οι παίκτες του, τότε είναι προφανές πως έχουν γίνει οι σωστές κινήσεις σε μεταγραφικό επίπεδο.

Κι αυτό που θεωρεί πολύ σημαντικό ο Πορτογάλος είναι ότι οι ερυθρόλευκοι έκαναν στοχευμένες κινήσεις, αποκτώντας παίκτες που ήδη έχουν κάνει την διαφορά.

Κι όταν από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια της σεζόν οι νέοι παίκτες δείχνουν πως ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις, τότε και ο προπονητής μιας ομάδας μπορεί να κάνει πολύ πιο εύκολα την δουλειά του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός έκανε αυτά που έπρεπε για να πετύχει τους στόχους του. Και γνωρίζει επίσης ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι πάνω απ’ όλα στο μεγάλο λιμάνι.

Το ρόστερ που έχουν δημιουργήσει οι ερυθρόλευκοι δίνει στον Πορτογάλο τεχνικό την δυνατότητα να δουλέψει όπως θέλει στο Ρέντη, σχεδιάζοντας τα πλάνα του χωρίς να υπάρχει κενό στο ρόστερ.

Κι αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για τον Μαρτίνς τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ολυμπιακός φρόντισε να φτιάξει μια ομάδα που θα δίνει πληθώρα επιλογών στον προπονητή, ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις που την φετινή σεζόν θα είναι μεγαλύτερες.

Ο έμπειρος τεχνικός των ερυθρόλευκων και οι παίκτες του καλούνται να συνεχίσουν την σεζόν με τον τρόπο που την ξεκίνησαν και δεν χωρά αμφιβολία πως ο Μαρτίνς θα επιμείνει στην φιλοσοφία του.

Καθημερινή σκληρή προπόνηση στο Ρέντη, ώστε ο Ολυμπιακός να υλοποιήσει τους στόχους του και να παίξει ακόμα πιο θεαματικό ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ