Μέγας Αρης, τον πέταξε στο τσουβάλι με τις γάτες!

Μέγας Αρης, τον πέταξε στο τσουβάλι με τις γάτες!

Αυτό το βράδυ οι παίκτες των κιτρινόμαυρων δεν άφηναν μονομαχία που να μην την κερδίσουν και χαμένη μπαλιά να μην την κυνηγήσουν. Εκμεταλλεύτηκαν άριστα το κενό (περί κενού επρόκειτο) που είχαν οι αντίπαλοί τους στην μεσαία γραμμή και τους διέσυραν.

Ξέρω, σε τέτοιες περιπτώσεις όλοι μιλούν για την αγωνιστική αποσύνθεση του ηττημένου και ελάχιστοι για την σπουδαία εμφάνιση του νικητή. Ο Παναθηναϊκός θα γίνει θέμα με την απαράδεκτη εικόνα που παρουσίασε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Θα γραφτούν χιλιάδες λέξεις για να εξηγήσουν τα ανεξήγητα και για να διεκτραγωδήσουν τον αγωνιστικό ξεπεσμό της ομάδας του Δώνη. Είναι ο Αρης όμως που αξίζει επαίνων και θαυμασμού γιατί έκλεισε τον Παναθηναϊκό στο τσουβάλι με τις γάτες και τον υπέβαλλε σε ποδοσφαιρικά μαρτύρια. Είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης που ξέφευγε με όλους τους τρόπους από τους αμυντικούς των πράσινων σκοράροντας και δίνοντας ασίστ με το τσουβάλι. Είναι ο Μπράουν Ιντέγιε που έπαιρνε παραμάζωμα τους στόπερ κάθε φορά που επιχειρούσαν να αναμετρηθούν μαζί του.

Είναι ο αρχηγός Βέλεθ που εξαφάνισε τον Μακέντα και έκανε εκείνη την τρελή κούρσα για το δεύτερο γκολ. Είναι, είναι, είναι. Μια μαγική βραδιά για τον Αρη που δεν μεταμορφώθηκε όπως θα υποθέσουν πολλοί. Ο Αρης έκανε ευκαιρίες και στα προηγούμενα ματς αλλά έβλεπαν το τέρμα με το κιάλι. Αυτό το βράδυ οι παίκτες των κιτρινόμαυρων δεν άφηναν μονομαχία που να μην την κερδίσουν και χαμένη μπαλιά να μην την κυνηγήσουν. Εκμεταλλεύτηκαν άριστα το κενό (περί κενού επρόκειτο) που είχαν οι αντίπαλοί τους στην μεσαία γραμμή και τρύπησαν την άμυνα.

Τα τρία στόπερ που κατέβασε ο Δώνης δεν μπορούσαν να συμμαζέψουν την κατάσταση. Ηταν μεγάλος ο όγκος των επιθέσεων που έπρεπε να αναχαιτίσουν.  Οποιο τομέα του παιχνιδιού και να πιάσεις ο Αρης υπερείχε. Σε ταχύτητα σε πάσες μπροστά (στις παράλληλες και προς τα πίσω… υπερείχε ο Παναθηναϊκός). Ο Ζαχίντ και ο Δώνης εξέθεσαν τον Δώνη. Τους έβαλε να παίξουν στην ευθεία ως δυο αμυντικοί χαφ και τα έκαναν ρόιδο. Ο Ζαχίντ δεν σταμάτησε αντίπαλο ούτε μια φορά και ο Δώνης δεν πήρε δημιουργικά ούτε μια πρωτοβουλία.

Ετσι, προδομένος στον άξονα ο Παναθηναϊκός βρέθηκε έρμαιο στις ορέξεις του Φετφατζίδη του Ντιγκινί και των άλλων παικτών του γηπεδούχου που θα είχαν ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ αν ο Διούδης δεν έκανε με συνέπεια τη δουλειά του. Ο Αρης έδειξε ότι αναμένοντας το νέο προπονητή του βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Για να είμαστε δίκαιοι, στον δρόμο που τον είχε βάλει ο Σάββας Παντελίδης. Με τονωμένη ψυχολογία και τον Ιντέγιε να παίρνει μπροστά, ο Αρης μπορεί να πάει μακριά την βαλίτσα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ