Η συζήτηση με Σπανούλη και ο αντί-Μπλατ

Η συζήτηση με Σπανούλη και ο αντί-Μπλατ

Οι Αγγελόπουλοι συζήτησαν με τον Βασίλη Σπανούλη για όλα. Την ομάδα, τον Μπλατ, τον... επόμενο, αλλά και την αντίδραση που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του Ολυμπιακού. To10.gr έχει το ρεπορτάζ...

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αυτήν την περίοδο έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων, αφού μετά από δική τους απόφαση προχώρησαν στο… διαζύγιο με τον Ντέιβιντ Μπλατ, έπειτα από το καταστροφικό παιχνίδι με την Βιλερμπάν στην Γαλλία.

Έχουν πάρει προσωπικά την επιλογή του νέου τεχνικού που θα φέρουν στον Ολυμπιακό, με τους ατζέντηδες ταυτόχρονα να στέλνουν διαρκώς και νέες προτάσεις για ελεύθερους προπονητές. Κάτι που είναι εντελώς λογικό.

Βέβαια μπορεί να είναι μόνοι του στο καραβι που λέγεται μπασκετικός Ολυμπιακός, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουν ανθρώπους που εμπιστεύονται 100% και τους συμβουλεύονται παράλληλα.

Ειδικά όταν με αυτούς έχουν ζήσει τις ομορφότερες στιγμές τους στο τιμόνι των Ερυθρόλευκων.

Δεν υπήρχε πιο απλός τρόπος για να φωτογραφίσουμε τον Βασίλη Σπανούλη. Οι πρόεδροι των Πειραιωτών σέβονται απόλυτα την γνώμη του μεγάλου αρχηγού της ομάδας τους. Είναι άκρως φυσιολογικό λοιπόν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν ή καλύτερα ζητήσουν την γνώμη του για την επόμενη μέρα στον προπονητικό… θώκο των Ερυθρόλευκων.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ μίλησαν με τον Βασίλη Σπανούλη αναφορικά με την διαδοχή του  Ντέιβιντ Μπλατ. Δεν έχει γίνει γνωστό ακριβώς το τι είπαν οι δύο πλευρές μεταξύ τους, αλλά από ότι βγαίνει μέσα από το ρεπορτάζ, βασικό θέμα ήταν ο προπονητής που θα έρθει στο Λιμάνι.

Στα 37 του πλέον, έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα για την επιστροφή της ομάδας στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων είναι ο άνθρωπος που ξέρει και με το παραπάνω τι χρειάζεται για να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα. Είναι εκτός από παίκτης και ηγέτης του Ολυμπιακού, αυτός που πρέπει να μετράει λίγο παραπάνω η γνώμη του, όχι με την λογική ότι θα την επιβάλλει, αλλά καθαρά για ως συμβουλή.

Πέρα από αυτό, όμως, ο Σπανούλης είναι ένας παράγοντας σταθερότητας για τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Είναι ο παίκτης που καθορίζει την ψυχολογία του συνόλου και οι απόψεις του δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Ο Kill Bill είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης αυτής της ομάδας. Ο παίκτης που βγαίνει μπροστά στα δύσκολα. Και αυτός που έδωσε ήδη το σύνθημα στα αποδυτήρια για την επόμενη ημέρα.

Στις επόμενες ημέρες (λίγο μετά την Βαλένθια) εικάζεται πως θα τελειώσει η υπόθεση προπονητής για τον Ολυμπιακό. Ακόμα δεν είναι γνωστές 100% οι προθέσεις των προέδρων των Ερυθρόλευκων για την έκβαση της υπόθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ