Άρης: Καλύτερα κυνικός παρά αφελής

Άρης: Καλύτερα κυνικός παρά αφελής

Ο Ένινγκ χρειάζεται χρόνο για να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα, όμως περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν.

Με το δεξί ξεκίνησε τη καριέρα του στον Άρη ο Μίχαελ Ένινγκ. Οι δύο νίκες με την Ξάνθη και τον Παναιτωλικό έδωσαν στην ομάδα βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση αλλά και στον Γερμανό τεχνικό χρόνο για να δουλέψει με ηρεμία αυτά που θέλει στις προπονήσεις.

Ο Άρης φυσικά δεν έθελξε με την απόδοση του στα δύο αυτά παιχνίδια. Αυτο άλλωστε το ξέρει πρώτος από όλους ο προπονητής του.

Ήταν όμως σοβαρός και με εξαίρεση ενα χρονικό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης, κατάφερε να κερδίσει επαγγελματικά, χωρίς να κινδυνέψει.

Όταν άλλες ομάδες κερδίζουν με μισό μηδέν και άσχημη εμφάνιση, ολοι κάνουν λόγο για το αποτέλεσμα.

Στον Άρη, υπάρχουν αυτοί που σκόπιμα προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο του οτι πρέπει να αποδώσει σαν μεικτή Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης για να κερδίσει. Ευτυχώς η πλειοψηφία του κόσμου του Άρη τους έχει καταλάβει και δεν επηρεάζεται.

Ο Άρης πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΟΦΗ και διέλυσε τον αντίπαλο του. Το παιχνίδι όμως έληξε ισόπαλο.

Απέναντι στη Λάρισα ο Άρης είχε 24 τελικές προσπαθείες στην αναμέτρηση του Κλεάνθης Βικελίδης και παρόλα αυτά δεν πήρε ούτε εναν βαθμό.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι προτιμότερο η ομάδα να είναι κυνική, παρά ποδοσφαιρικά αφελής.

Ο λόγος, άλλωστε, που η ομάδα εμφανίζει αυτή την εικόνα, αυτό τον φόβο για τη διαχείριση του αποτελέσματος τώρα, είναι το οτι πλήρωσε τη ποδοσφαιρική της αφέλεια σε προηγούμενα παιχνίδια.

Έχει πολύ μεγάλη σημασία η ομάδα να συνεχίζει να παίρνει τα αποτελέσματα και να ανεβαίνει στη βαθμολογία, αρχής γενομένης από τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο.

Υ.Γ. Φυσικά και πρέπει να γίνεται καλοπροαίρετη κριτική. Τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως η στήριξη σε προπονητή και παίκτες αποτελούν μονόδρομο.

Υ.Γ1. Οταν στο ρόστερ υπάρχουν πολλοί και καλοί ποδοσφαιριστές, είναι λογικό κάποιοι να μένουν εκτός αποστολής. Αυτό ισχύει και με τον Μαρτίνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ