Αρης: Αν δεν μπορείς, πες το τώρα που υπάρχει χρόνος

Αρης: Αν δεν μπορείς, πες το τώρα που υπάρχει χρόνος

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος πρέπει να καταλάβει ότι είναι στο τιμόνι του μεγαλύτερου brand name στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ.

Καταρχάς θα πρέπει να πω ότι δεν ασχολούμαι με το ρεπορτάζ του μπασκετικού Άρη. Δεν ξέρω προσωπικά τους διοικούντες, δεν θα γνωρίσω τον Δημήτρη Γουλιέλμο αν τον δω να περάσει από δίπλα μου, δεν ξέρω με τι όρους και με πόσα χρήματα αποκτήθηκε ο κάθε παίκτης.

Δεν έχω inside info , δεν γνωρίζω τι γίνεται στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις των ανθρώπων της ΚΑΕ.

Βλέποντας, όμως, απ έξω τα πράγματα, όπως οι περισσότεροι οπαδοί του Άρη, είναι ξεκάθαρο οτι κάτι δεν πάει καλά.

Ναι είναι μια καινούργια ομάδα, ναι θέλει χρόνο, αλλά είναι ξεκάθαρο οτι αυτός δεν υπάρχει. Μακάρι ο Άρης να κάνει ντεμαραζ νικών στη συνέχεια και να γελάμε με όλα αυτά.

Αν έχω μάθει, όμως, κάτι από τα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού Άρη, είναι ότι πρέπει τα πράγματα να διορθώνονται πριν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος είναι αυτή τη στιγμή στο τιμόνι του μεγαλύτερου brand name στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να έγινε όλων των Ελλήνων, δεν υπάρχει άλλος συλλογος που να ερήμωνε η χώρα όταν έπαιζε. Μόνο ο Αυτοκράτορας Άρης το πέτυχε αυτό.

Είναι ξεκάθαρο οτι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις, προκειμένου να βγει από το αγωνιστικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει. Κινήσεις που προφανώς χρειάζονται και χρήματα για να γίνουν.

Αν ο Δημήτρης Γουλιέλμος δεν μπορεί να ανταποκριθεί, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το πει. Να το ξεκαθαρίσει στον κόσμο, να κάνει άνοιγμα σε παλιούς παράγοντες, να ζητήσει βοήθεια. Δεν είναι κακό, ίσα ίσα.

Τώρα , πριν περάσει και άλλος πολύτιμος χρόνος. Τώρα πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να ρισκάρει, πάνω στη μεγαλύτερη ομάδα που ανέδειξε ο ελληνικός αθλητισμός. Ο μπασκετικός Άρης δεν είναι απλά ενας σύλλογος, ήταν κοινωνικό φαινόμενο που άλλαξε το ρου του αθλήματος στην Ελλάδα. Και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ