Άρης: Τις καθυστερήσεις τις μετρούσατε, τις κόκκινες δεν τις είδατε;

Άρης: Τις καθυστερήσεις τις μετρούσατε, τις κόκκινες δεν τις είδατε;

Ναι η ομάδα του Ένινγκ δεν ήταν καλή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά όχι και να βγει και ευνοημένη

Να ξεκαθαρίσω καταρχάς ότι κανείς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Το μόνο που μπορεί να κρατήσει η ομάδα από το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Φυσικά και πρέπει να βρεθεί λύση στο να μη παρουσιάζει ο Άρης αυτά τα τόσο διαφορετικά πρόσωπα από ημίχρονο σε ημίχρονο. Το αν όμως έκανε λάθη ο Άρης, αν άργησε να κάνει αλλαγές ο προπονητής, αν δεν υπάρχει σωστή νοοτροπία, είναι θέματα που αφορούν την οικογένεια του Άρη.

Τον προπονητή, τους παίκτες, την διοίκηση, τον κόσμο του. Το ότι η ομάδα δεν είχε καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι θα πρέπει να γίνει εύκολος στόχος προπαγάνδας, προκειμένου να θεωρηθεί ευνοημένη και να πάει με αυτό τον… μανδύα στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Τα δευτερόλεπτα που κράτησε καθυστερήσεις ο διαιτητής Κατσικογιάννης μετρούσαν ορισμένοι για να πουν οτι ο Άρης… ευνοήθηκε. Ο Άρης που έπρεπε να παίζει με παίκτη παραπάνω από το 23ο λεπτό και ο αντίπαλος να μείνει με εννιά στη συνέχεια.

Στο 23ο λεπτό ο Ματρικάρντι, που έχει ήδη κίτρινη κάρτα, σταματάει τη μπάλα με το χέρι για να μη βγει σε αντεπίθεση ο Άρης. Χωρίς να πάρει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί. Εκεί βέβαια παίκτες του Άρη έπρεπε να πέσετε όλοι πάνω στον διαιτητή και να απαιτήσετε να πάει στο VAR ,όπως έκαναν οι αντίπαλοι σας στη φάση του Έμαν.

Στη συνέχεια είδαμε τον Μπαράλες ,που είχε και αυτός κίτρινη κάρτα, να κάνει δύο και τρία επικίνδυνα φάουλ και να μην αποβάλλεται.

Ναι, φυσικά και δεν υπάρχει δικαιολογία για την άσχημη εικόνα του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο και ο Ένινγκ θα πρέπει να βρει λύσεις. Αν όμως έπαιζε με δέκα παίκτες ο αντίπαλος από το 23ο λεπτό όπως έπρεπε, τότε το πιθανότερο είναι οτι το παιχνίδι θα έλεγε 4-0.

Υ.Γ. Ήταν πολύ σημαντικός για την ψυχολογία του Τσιλιγγίρη, ο τρόπος με τον οποίο τον υποδέχθηκε το Κλεάνθης Βικελίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ