Άρης: Η ευκαιρία να αλλάξει τα πράγματα

Άρης: Η ευκαιρία να αλλάξει τα πράγματα

Τα επόμενα παιχνίδια θα κρίνουν πολλά σε ότι αφορά τους στόχους του Άρη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Άρης ολοκλήρωσε μια τετράδα αγώνων στην οποία μπορούσε να πετύχει το απόλυτο. Τελικά έβαλε στο σακούλι του δέκα από τους δώδεκα βαθμούς που θα μπορούσε, καθώς παραχώρησε ισοπαλία στον Πανιώνιο.

Η βαθμολογική συγκομιδή δεν μπορεί σίγουρα να χαρακτηριστεί απογοητευτική, όμως η εικόνα της ομάδας φωνάζει ότι χρειάζεται βελτίωση.

Φυσικά και τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράνε, όμως αν ο Άρης συνεχίζει να ρισκάρει έχοντας αυτές τις μεταπτώσεις στη απόδοση του, τότε θα το πληρώσει σε επόμενα παιχνίδια με αντιπάλους πιο ποιοτικούς.

Η ομάδα έχει την ευκαιρία μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος να εδραιωθει για τα καλά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αρκεί να δείξει βελτίωση, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Ένινγκ και οι παίκτες του δουλεύουν πάνω στις αδυναμίες που έχει η ομάδα στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος. Το αυριανό φιλικό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, θα δώσει ακόμα την ευκαιρία στον Γερμανό τεχνικό να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και συστήματα.

Είναι άδικος κόπος ,επίσης να γίνονται αναφορές σε μεταγραφές τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ολοι ξέρουν τα λάθη που έγιναν στον σχεδιασμό και τις κινήσεις που πρέπει να προχωρήσει ο Άρης τον Ιανουάριο.

Μέχρι τότε, όμως, η ομάδα θα κινηθεί με το υλικό που υπάρχει και ο προπονητής οφείλει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι επόμενες αγωνιστικές θα κρίνουν πολλά σε ότι αφορά τους στόχους του Άρη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Θα πρέπει, επίσης, να γίνει ξεκάθαρος σε όλους στην ομάδα ότι εκτός από την είσοδο στα πλέι οφ, στόχος είναι και η κατάκτηση του κυπέλλου.

Υ. Γ.: Πολύ σημαντικό για τον Άρη το αυριανό παιχνίδι με τον Ήφαιστο στη Λήμνο. Επίσης είναι επιτακτική η ανάγκη για ενίσχυση του ροστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ