Άρης : Με νοοτροπία νικητή στο ΟΑΚΑ

Άρης : Με νοοτροπία νικητή στο ΟΑΚΑ

Ο Άρης έχει την ευκαιρία να ανέβει μόνος του στην τρίτη θέση με νίκη στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Δύσκολο, σημαντικό , αλλά και με πολλά πιθανά οφέλη σε περίπτωση νίκης. Για τον Άρη το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία.

Με νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να ανέβει μόνος του στη τρίτη θέση της βαθμολογίας και να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Ο Άρης πέταξε αρκετούς βαθμούς στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Καιρός είναι να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη.

Η αλήθεια είναι ότι στα μεγάλα παιχνίδια, με εξαίρεση το δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον Ολυμπιακό, τα πήγε καλά. Αυτό το πρόσωπο πρέπει να δείξει και στο ΟΑΚΑ, αφήνοντας στη Θεσσαλονίκη τη ποδοσφαιρική αφέλεια.

Ο Μίχαελ Ένινγκ είναι αυτός που θα αποφασίσει το πώς θα παρατάξει την ομάδα του και ποίοι θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα.

Ανεξάρτητα, όμως, από τις επιλογές του Γερμανού τεχνικού, σημασία έχει όσοι θα αγωνιστούν, είτε 90 λεπτά είτε ένα δευτερόλεπτο, να έχουν νοοτροπία νικητή.

Στον Άρη φυσικά δεν λείπει το ταλέντο, ούτε η ποιότητα. Πρέπει να τα αποτυπώσει αυτό και στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και να μεγαλώσουν τα διαστήματα καλού ποδοσφαίρου που παίζει.

Εκτός από τον Άρη το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία και για τον Απόστολο Τσιλιγγίρη.

Ο μικρός έχει δυνατότητες και έχει εισπράξει αγάπη και υποστήριξη τις προηγούμενες μέρες από τον κόσμο που φέρθηκε ιδανικά, από τους συμπαίκτες, το τεχνικό τιμ και τον προπονητή του. Με οσες ιδιαιτερότητες και αν έχει το ντεμπούτο στην ενδεκάδα σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι, το μέλλον του ανήκει.

Υ.Γ. Φυσικά και δεν ήχησε καλά στα αυτιά των ανθρώπων του Άρη ο ορισμός ρέφερι από την Αθήνα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Όχι ότι δεν το έχουν συνηθίσει να αγνοεί τα αιτήματα τους για ξένο διαιτητή ο Περέιρα.

Υ. Γ1 Υπάρχουν και άλλοι νεαροί παίκτες που εξετάζονται από τον Ένινγκ και θα κληθούν να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο τον Ιανουάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ