Αμπρέου : Ένας ωραίος τρελός

Αμπρέου : Ένας ωραίος τρελός

O Σεμπαστιάν «Loco» Αμπρέου ήταν μια από τις πιο ενδιαφέροντες προσωπικότητες που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τα ελληνικά γήπεδα

Δεν μου κάνει προσωπικά καμία εντύπωση που ο Σεμπαστιάν Αμπρέου μπήκε στο βιβλίο Γκίνες, έχοντας αλλάξει 26 ομάδες στην καριέρα του. Μιλάμε για ένα φοβερό τύπο, με πολύ μεγάλη  ποιότητα στο παιχνίδι του, που όμως είναι λες και γουστάρει να αλλάζει τόπο διαμονής σαν τα πουκάμισα. Αυτός άλλωστε, είναι ίσως και ο λόγος που δεν έφτασε σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο.

Ήταν 19 Ιουνίου του 2009, αν δεν κάνω λάθος, που περισσότεροι από 6000 οπαδοί του Άρη περίμεναν υπομονετικά μέσα στην ζέστη στο αεροδρόμιο Μακεδονία για να τον υποδεχτούν. Αυτός βγήκε στον περιβάλλοντα χώρο μετά από ταξίδι 23 ωρών και τρελάθηκε ακόμα περισσότερο. Πήρε ένα πυρσό στο χέρι του και άρχιζε να χορεύει στον ρυθμό των συνθημάτων, με το πλήθος κάτω να παραληρεί.

Σπουδαίες κινήσεις μέσα στο γήπεδο, με την πρώτη έβλεπες ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή πολύ υψηλού επιπέδου. Έξω από τον αγωνιστικό χώρο, δεν ήταν ιδιαίτερα ομιλητικός, μπροστά τουλάχιστον, σε κόσμο. Σαν τώρα τον θυμάμαι στην προετοιμασία, να μην αποχωρίζεται τον θερμό με το αγαπημένο του τσάι, ακόμα και στις φωτογραφίες των συνεντεύξεων.  

Πριν από ένα παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, δέχεται ερώτηση αναφορικά με το αν έχει άγχος. Ο Αμπρέου κοντοστέκεται, κοιτάζει έκπληκτος και απαντάει: «Πίεση και άγχος έχει αυτός που σηκώνεται κάθε πρωί στις 6 και πηγαίνει στη δουλειά για να ταΐσει την οικογένειά του. Και δεν ξέρει αν θα πληρωθεί. Εγώ απλά διασκεδάζω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ