Οι 10 επιστολές διαμαρτυρίας και «δικαίωσης» ενός κατά φαντασίαν «νικητή»

Οι 10 επιστολές διαμαρτυρίας και «δικαίωσης» ενός κατά φαντασίαν «νικητή»

Ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε με 10 επιστολές στο CAS επειδή αποφάσισε συνεκδίκαση με την προσφυγή του Ολυμπιακού. Αλλά διέρρευσε επίσημα ότι... νίκησε και ότι ο Ολυμπιακός δεν πήρε έγγραφα (που τα πήρε) από το CAS! O ΠΑΟΚ, ξέχασε ότι το CAS δικάζει, δεν παίζει επικοινωνία.

Τη Δευτέρα ο Τάκης Μπαλτάκος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και προφανώς εκεί καταρτίστηκε το νομικο-επικοινωνιακό «πρωτόκολλο» που θα ακολουθήσει ο Δικέφαλος όσο καιρό το CAS δεν βγάζει απόφαση για τη -βεβαιωμένη από κάθε αρχή και δικαστήριο που ασχολήθηκε- βαρεία παράβαση της πολυϊδιοκτησίας και τον διοικητικό έλεγχο της Ξάνθης από την οικογένεια Σαββίδη.

Η επίσκεψη αυτή φάνηκε να επηρεάζει άμεσα την επικοινωνιακή πολιτική του Δικεφάλου. Αυτό επιβεβαιώθηκε από την πρόσφατη εκπληκτική διαρροή, ότι ο ΠΑΟΚ… νίκησε, επειδή το CAS θα συνεκδικάσει τη δική του προσφυγή με εκείνη του Ολυμπιακού. Νέα διαρροή-έπος, το απόγευμα της Τρίτης. «Το CAS δεν έδωσε κανέναν έγγραφο στον Ολυμπιακό, νέα νίκη του ΠΑΟΚ». Με το ψέμα του ισχυρισμού να κρατάει μόλις λίγα λεπτά. Καθώς αμέσως έγινε επισήμως γνωστό ότι το CAS έδωσε όλα τα έγγραφα που ζήτησε ο Ολυμπιακός!

Για την ακρίβεια, το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης, χορήγησε στον Ολυμπιακό όλα τα χαρτιά που ζήτησε, εκτός από κάποια επί μέρους, τα οποία το CAS ενημέρωσε επίσημα ότι θα τα στείλει σε 10 ημέρες (όπως και στην ΕΠΟ), καθώς τότε αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αποστολής συμπληρωματικών εγγράφων! Με λίγα λόγια, πάει τα αφήγημα. Το ψέμα εμφανίστηκε σε ελάχιστα λεπτά.

Αλλά εκτός από το ψέμα, ήρθε στην επιφάνεια και η πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα σκληρή για τον ΠΑΟΚ. Οσο κι αν προσπαθεί να την καλύψει με χρυσόσκονη παραπληροφόρησης. Επίσημης παραπληροφόρησης.

Ο Ολυμπιακός έχει στα χέρια του 10 επίσημες επιστολές του ΠΑΟΚ, οι οποίες εστάλησαν στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο. Δέκα επιστολές έντονης διαμαρτυρίας από τους Θεσσαλονικείς προς το CAS για τη συνεκδίκαση των υποθέσεων! Δέκα επιστολές στις οποίες ο ΠΑΟΚ παρακαλάει, απαιτεί, εύχεται, καλεί και γενικώς προβαίνει σε κάθε πιθανό και απίθανο ισχυρισμό, ώστε να μην είναι ο Ολυμπιακός στη δική του εκδίκαση και να μείνει μόνος του με αντίπαλο την ΕΠΟ. Επιστολές που πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων από τη σημαντικότερη δικαστική αρχή του παγκοσμίου αθλητισμού.

Και πάλι δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Ο ΠΑΟΚ θα βρει κάτι να πει επί του θέματος. Κάτι θα σκαρφιστεί αυτός ο σατανάς της επικοινωνίας, Κυριάκος Κυριάκος. Αλλά πόσο να το τραβήξεις το λάστιχο του παραμυθιού. Κάποια στιγμή θα σπάσει και θα αποκαλυφθεί η ωμή αλήθεια.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει ισχυρό επικοινωνιακό μηχανισμό στην Ελλάδα. Μπορεί να επηρεάζει τους οπαδούς του. Μπορεί να έχει «δική του» την ΕΠΟ. Μπορεί να έχει γερό πέρασμα σε «πρόσωπα και πράγματα» σε διάφορες αρχές και να κινητοποιεί καταστάσεις. Αλλά στο CAS δεν παίζουν «επικοινωνία». Δεδομένα εξετάζουν. Στοιχεία. Ούτε…πιθανολογήσεις, ούτε ανώνυμες επιστολές, ούτε στοχευμένα δημοσιεύματα.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, μπορεί να ισχυριστεί ελεύθερα ότι… δικαιώθηκε για ακόμη μία φορά. Ότι νίκησε. Εξάλλου, τι αξία μπορεί να έχουν 10 επιστολές διαμαρτυρίας της διοίκησης Σαββίδη στο CAS, που επιβεβαιώνουν τον καταποντισμό των κινήσεων της ΠΑΕ; Σημασία έχει η διαρροή του Κυριάκου και να πειστεί το πόπολο ότι «η π… η Αθήνα μας κλέβει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ