Η διπλή χαρά του Μαρτίνς

Η διπλή χαρά του Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού βλέπει με ικανοποίηση τους παίκτες του να ανταποκρίνονται στην προετοιμασία. Η σιγουριά του Μαρτίνς και η ελπίδα για ένα ακόμη καλύτερο καλοκαίρι από το περσινό…

Μετρούν αντίστροφα όλοι στον Ολυμπιακό για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός άλλωστε παρότι έχει ουσιαστικά εξασφαλισμένο το πρωτάθλημα ήταν η ομάδα που επέμεινε από την αρχή για να μπουν στην άκρη οι αστειότητες της… παύλας που επεδίωξαν να περάσουν ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟ, ώστε να έχουμε ξανά δράση και η σεζόν να τελειώσει κανονικά.

Όλο αυτό το διάστημα που από τις αρχές Μαίου οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν σε γκρουπ στο Ρέντη, το επίπεδο της δουλειάς είναι υψηλότατο με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην κρύβει την ικανοποίηση του και να είναι σίγουρος πως η ομάδα θα είναι πανέτοιμη για τις υποχρεώσεις του από τις αρχές Ιουνίου όπου όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψουν στην δράση με το πρωτάθλημα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως η ομάδα θα μπορέσει να παρουσιαστεί ξανά όπως πρέπει για να «τελειώσει» την δουλειά στο πρωτάθλημα και βεβαίως να κατακτήσει και το κύπελλο. Ο Μαρτίνς πιστεύει ακράδαντα πως παρά τις δυσκολίες που έφερε στη σεζόν η πανδημία του κορωνοϊού, ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να ανταπεξέλθει και να πετύχει τους στόχους του.

Είναι χαρακτηριστικό πως στον Ολυμπιακό ελπίζουν πως αυτό το καλοκαίρι που ξεκινάει μπορεί να αποδειχθεί ακόμη καλύτερο από το περσινό. Εντελώς διαφορετικό βεβαίως όμως όπως πέρσι η ομάδα κατάφερε με εντυπωσιακό τρόπο να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μέσα από το δύσκολο μονοπάτι με τρεις προκριματικούς γύρους έτσι και φέτος θεωρούν πως τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν εξαιρετικά, με το νταμπλ στην Ελλάδα και την διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ τον Αύγουστο.

Το 1-1 με την Γουλβς στον πρώτο αγώνα έχει αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς με τον Μαρτίνς και τους παίκτες του να πιστεύουν ακράδαντα πως μπορούν να προκριθούν στα προημιτελικά και να συνεχίσουν να ονειρεύονται!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ