Και όμως γίνεται!

Και όμως γίνεται!

Τρία ματς χωρίζουν τον Ολυμπιακό από το να γράψει ιστορία…

Το ποδόσφαιρο, σιγά σιγά επιστρέφει στη ζωή μας. Όχι φυσικά το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας, που έγινε… viral στις μέρες της καραντίνας. Το κανονικό. Αυτό που όλοι μας γουστάρουμε να βλέπουμε. Η αρχή έγινε με την Γερμανία και δεν θα αργήσει η στιγμή που η τηλεόραση θα δείχνει συνέχεια ματσάκια.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού, μετρούν τις μέρες σαν φαντάροι, λίγο πριν το χαρτί της απόλυσης. Σχεδόν δυόμιση μήνες έχουν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα και από το πρώτο παιχνίδι με τους Γουλβς. Τεράστιο διάστημα, που μέχρι το πρώτο ματς των πλεί οφ θα αγγίζει τους τρεις μήνες!

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει και φυσικά η επιστροφή στη κανονικότητα, βρίσκει τον Ολυμπιακό, μέσα σε όλους τους στόχους. Αδιαφιλονίκητο φαβορί για το πρωτάθλημα, στα ημιτελικά του Κυπέλλου και «ζωντανό» στην Ευρώπη. Τον πρώτο στόχο, οι Πειραιώτες τον έχουν φέρει εις πέρας, αλλά όπως έχετε διαβάσει αρκετές φορές εδώ στο 10.gr, πρέπει να το κατακτήσουν με διαφορά τουλάχιστον επτά βαθμών, για να μην μας ζαλίσουν τον έρωτα…

Στο Κύπελλο, ο Ολυμπιακός χρειάζεται να ανατρέψει το 3-2 του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Εφικτή αποστολή για τους «ερυθρόλευκους», έστω και αν δεν θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους, ενώ στην Ευρώπη ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά ούτε και με αγκάθια!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά από μια τεράστια πρόκληση. Η ΟΥΕΦΑ, ψάχνει τρόπο να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν και είναι πιθανό το σενάριο, μετά τον επαναληπτικό με τους Άγγλους, να έχουμε νοκ άουτ ματς, μέχρι τον τελικό. Δηλαδή οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, αν αποκλείσουν τους Γουλβς, θα θέλουν άλλα δύο παιχνίδια για να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης! Δύο μόνο ματς.

Σε καμία των περιπτώσεων, δεν ισχυρίζομαι ότι είναι εύκολη υπόθεση. Ούτε η ρεβάνς με τους Άγγλους, ούτε τα επόμενα παιχνίδια. Αλλά όπως και να το κάνουμε, το όνειρο που όλοι οι Ολυμπιακοί έχουμε, μόνο τρελό δεν είναι, που λέει και το σύνθημα…

Η συμμετοχή του Θρύλου στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, είναι πιθανή. Η ομάδα, μας έδειξε στη φετινή σεζόν, ότι είναι πιο σοβαρή από ποτέ. Το κλίμα εξαιρετικό και η διοίκηση ξεκαθάρισε με το καλύτερο δυνατό τρόπο και το θέμα προπονητή, με την παραμονή του Πέδρο Μαρτίνς.

Αν οι παίκτες δουλέψουν σκληρά, πειθαρχημένα και έχουν δίψα για διάκριση, τότε οι πιθανότητες που υπάρχουν για το τρεμπλ (Θεέ μου, τί γράφω!) είναι αρκετές και δε νομίζω, να διαφωνεί κανείς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ