Ολυμπιακός: Το πιο αντρίκιο πρωτάθλημα…

Ολυμπιακός: Το πιο αντρίκιο πρωτάθλημα…

Είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις ένα ολόκληρο σύστημα απέναντι σου και όχι απλά να το νικάς αλλά να το διασύρεις! Με ωραίο ποδόσφαιρο και ένα ζηλευτό αήττητο σερί 37 αγώνων στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει επανηλλειμένως μέσα στην σεζόν πως είναι η καλύτερη Ελληνική ομάδα. Με σπουδαία αποτελέσματα, με ωραίο ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς είναι ο ορισμός του «έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό. Δομημένη ποδοσφαιρικά, με σωστά και προσεκτικά βήματα. Και το καλύτερο; Σε ένα περιβάλλον που «ζει» για να τον «σκοτώνει».
Μέσα σε ένα «σύστημα» που δημιουργήθηκε για να τον… τελειώσει και τελικά βλέπει τον Ολυμπιακό όχι μόνο να αντιδρά, όχι απλά να το νικά, αλλά εν τέλει να το διασύρει!
Γιατί αυτό που έχει πετύχει ποδοσφαιρικά ο Ολυμπιακός σε συνθήκες… εξυγίανση είναι πραγματικά άθλος!

Το πρωτάθλημα που έρχεται στον Ολυμπιακό, η μαθηματική του επικύρωση μένει απλά, είναι ίσως το πιο αντρίκιο πρωτάθλημα που έχει κατακτηθεί. Πραγματικά κόντρα σε όλους και όλα! Και αυτό το πρωτάθλημα αποκτά διπλή αξία καθώς στέλνει και το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις πως αν παίξεις ποδόσφαιρο, αν ασχοληθεί με το άθλημα και όχι με τους αγαπημένους…. Βλαχοδήμαρχους των «εξυγιαντών», τότε κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει.

Ο Ολυμπιακός δημιούργησε μια ομάδα, με υπομονή και πίστη στο πλάνο, που όχι μόνο νικά και τους διαιτητές, συντρίβει ένα ολόκληρο «σύστημα» που έχει απέναντι του.
Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς θα μείνει στην ιστορία ως η ερυθρόλευκη ομάδα που έφερε στον Πειραιά το πιο αντρίκιο πρωτάθλημα. Ένας Ολυμπιακός που τρέχει το εντυπωσιακό σερί των 37 αγώνων στο πρωτάθλημα χωρίς ήττα. Μια ομάδα που αρνείται να χάσει όταν ο αντίπαλος παίζει με… παίκτες παραπάνω.

Και προσέξτε, ο Ολυμπιακός δεν παίρνει το πρωτάθλημα μετά από «μάχη». Περίπατο κάνει! 17 βαθμούς μπροστά από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. 10 στο γήπεδο από τον ΠΑΟΚ, που θα πρέπει να λέει και ευχαριστώ που συνεχίζει στην κατηγορία, 17 από την ΑΕΚ.

Ένα σερί που ξεκινά από τις 10 τελευταίες αγωνιστικές του περσινού πρωταθλήματος που κατακτήθηκε από τον ΠΑΟΚ. Το πολυιδιοκτησιακό πρωτάθλημα όπως αποφάνθηκε τελεσίδικα η ελληνική δικαιοσύνη. Και αν στο CAS δεν γίνει ολική ανατροπή τότε το περσινό πρωτάθλημα δύσκολα θα παραμένει στον ΠΑΟΚ, εκτός και αν ο κ. Γεραπετρίτης κάνει και νέα τροπολογία.
Σε όλη την διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός αποδεικνύει εμπράκτως στο γήπεδο πόσο καλύτερος είναι. Σε 27 αγώνες πρωταθλήματος έχει 21 νίκες και 6 ισοπαλίες. Έχει νικήσει 2 φορές τον ΠΑΟΚ και από μια ΠΑΟ και ΑΕΚ. Και έχει μπροστά του εννιά αγώνες πρωταθλήματος για να συνεχίσει το σερί του. Σερί καθαρό, ωραίο, αντρίκιο, Πειραιώτικο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ