Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Γιώργου Βασιλακόπουλου

Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Γιώργου Βασιλακόπουλου

Η ΟΔΚΕ της ψευτιάς, η Ομοσπονδία που άλλα λέει κι άλλα κάνει, που δεν ντρέπεται γι’ αυτά που γράφει. Αυτοί είναι οι… εκλεκτοί του προέδρου.

Υπάρχει περίπτωση να έχουμε υποστεί όλοι ομαδική λοβοτομή, ή να μας θεωρούν ηλίθιους. Διαφορετικά, ή έχουν μνήμη χρυσόψαρου, ή μας βλέπουν χρυσόψαρα οι διοικούντες την ΟΔΚΕ. Δεν μπορεί να λένε τόσο εύκολα τερατώδη ψέματα, δεν μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να είναι εκλεκτοί του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Κι επειδή δεν λέμε τίποτα στην τύχη, μάθαμε το περιεχόμενο του υπομνήματος που έστειλε η ΟΔΚΕ στο ΑΣΕΑΔ, αναφορικά με την προσφυγή Πηλοΐδη εναντίον της.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η ΟΔΚΕ, όπως κι οι λοιπές Ομοσπονδίες του ν. 2725/1999 συνιστούν δευτεροβάθμια σωματεία – ενώσεις και μέλη μας είναι μόνον τα πρωτοβάθμια σωματεία, ήτοι εν προκειμένω οι Σύνδεσμοι Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης, άρθρο 2 καταστατικού, σχετ. 1.

Κατά συνέπεια, αυταπόδεικτα κι αναντίρρητα, ο προσφεύγον δεν τυγχάνει μέλος μας και δεν τίθεται θέμα να τον διατηρήσουμε ή μη ως μέλος μας, όπως εσφαλμένως αναφέρει ο προσφεύγον. Πολλώ μάλλον που ο εκάστοτε Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης έχει τη δική του αυτόνομη διοίκηση, καταστατικό κι εσωτερικό κανονισμό».

Δηλαδή τι μας λένε; Ότι δεν μπορεί να κινηθεί ο Πηλοΐδης εναντίον τους, γιατί δεν έχουν καμία σχέση μαζί του, γιατί εκείνοι έχουν επαφή μόνο με τις Ενώσεις. Δεν έχουν καμία εξουσία κι αρμοδιότητα σε μη μέλη. Θα συμφωνούσαμε απόλυτα, αλλά για σταθείτε μισό λεπτό. Η ΟΔΚΕ δεν τιμώρησε με 18 μήνες τον Σπύρο Γκόντα και 12 μήνες τον Γιάννη Φούφη, ΔΙΧΩΣ να υπάρχει τιμωρία από τις Ενώσεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης;

Πώς είναι δυνατόν, αφού δεν έχει εξουσία κι αρμοδιότητα (όπως η ίδια ορθώς υποστηρίζει) σε διαιτητές να τους τιμωρεί; Άρα οι όποιες τιμωρίες είναι παράνομες κι οι διαιτητές (όχι μόνο οι συγκεκριμένοι) που τις έχουν υποστεί, οφείλουν να κινηθούν εναντίον της διοίκησης, για οικονομική και ηθική βλάβη.

Υπάρχει, αλήθεια πρόεδρος και Δ.Σ. Ομοσπονδίας, που να μπορεί να σταθεί με τέτοια τερατώδη ψέματα; Μπορεί ο Κωνσταντίνος Μπούσιας, με αυτή τη διπρόσωπη συμπεριφορά να συνεχίζει να εκπροσωπεί τους Συνδέσμους των Διαιτητών; Μπορεί ο Γιώργος Βασιλακόπουλος να συνεχίσει να στηρίζει τις επιλογές του;

Το καλό είναι πως η επόμενη μέρα του μπάσκετ, δεν περιλαμβάνει κανέναν από τους δύο, ούτε τον Βασιλακόπουλο, ούτε τον Μπούσια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ