Παναθηναϊκός: Ούτε επιθετικό χρειάζεται, ούτε αναπληρωματικό γκολκίπερ…

Παναθηναϊκός: Ούτε επιθετικό χρειάζεται, ούτε αναπληρωματικό γκολκίπερ…

Αντί να ψάξει στη μεταγραφική αγορά, ο Τσάβι Ρόκα αρκεί να κοιτάξει στα... πόδια του για να βρει αυτό που θέλει για το ρόστερ.

Δεν υπόκειται σε κριτική το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη. Αφενός, κανένας από τους δύο δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο και απλώς παίζει για να βγάλει την υποχρέωση των Play Off. Αφετέρου, ο Μίκαελ Ένινγκ είχε τόσες απουσίες, ώστε η Κ19 που είχε ο Γιώργος Δώνης στον πάγκο του έμοιαζε με πολυτέλεια. Μόλις τρεις παίκτες είχε ο Γερμανός δίπλα του, τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Κουέστα, τον Διαμαντόπουλο και τον νεαρό Τσαγκαλίδη. Οπότε, δεν χρειάζεται να επεκταθούμε περαιτέρω.

Αυτό δεν αναιρεί ότι έχουμε τη δυνατότητα να εξάγουμε κάποια συμπεράσματα. Το πρώτο είναι πως με την προϋπόθεση ότι θα πωληθεί ο Φεντερίκο Μακέντα, ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται να ψάξει άλλον επιθετικό. Έχει τον Αργύρη Καμπετσή, έναν παίκτη με ταλέντο και ικανότητες, ο οποίος έχει ανάγκη από εμπιστοσύνη και ευκαιρίες. Ο Γιώργος Δώνης για τους λόγους του, δεν τον πίστεψε. Τώρα που ο Καμπετσής παίζει, δείχνει και ότι μπορεί να βοηθήσει. Αλλά όταν χρησιμοποιείται στη… χάση και στη φέξη, είναι προφανές ότι δεν πρόκειται να καταφέρει το παραμικρό.

Ας μην ξεχνάμε και τον Χουάν Περέα και τον Νίκο Βέργο. Είναι δύο παίκτες οι οποίοι θα τσεκαριστούν από τον Ντάνι Πογιάτος και έχουν ρόλο στο ροτέισον του. Αλλά, επαναλαμβάνουμε, πρέπει να τους εμπιστευτεί ο προπονητής και όχι να υπάρχουν για τους τύπους…

Στο μεταξύ, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Τσάβι Ρόκα αναζητά έναν αναπληρωματικό γκολκίπερ. Για να αυξήσει τον ανταγωνισμό για τον Σωκράτη Διούδη, όπως πιστεύει. Ωστόσο, αυτό που θέλει ο Καταλανός ας συμβεί εκ των έσω.

Ο Χριστογεώργος ντεμπούταρε στη Superleague και συμπεριφέρθηκε σαν να έχει παραστάσεις. Τι περισσότερο θα έχει ένας φτηνός 30άρης Ισπανός από τον βασικό γκολκίπερ της Κ19; Τίποτα, είναι η απάντηση. Ο Παναθηναϊκός παράγει εξαιρετικούς άσους και πρέπει να τους αξιοποιήσει, όχι να ποντάρει σε παίκτες αμφιβόλου αξίας. Ο Χριστογεώργος, όπως και οι άλλοι μικροί, δίνουν απαντήσεις και αξίζουν στήριξη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ