Όταν η νομιμότητα έπεσε στα κεφάλια τους…

Όταν η νομιμότητα έπεσε στα κεφάλια τους…

Ο Ολυμπιακός άσκησε τα νόμιμα δικαιώματα του. Προειδοποίησε και στη συνέχεια ενήργησε. Αυτοί που τόσα χρόνια τώρα προσπαθούν να καθίσουν στο σκαμνί και να δικάσουν τον Ολυμπιακό, βρέθηκαν να παρανομούν και οι αποφάσεις τους κρίθηκαν παράνομες.

Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από όσο φαίνονται. Απλά ήταν δηλαδή και πριν από την απόφαση του Ειρηνοδικείου. Στην ΕΠΟ έχουν κάνει τα κουμάντα τους για εκλογές πολύ πριν κουβαληθούν στην Αθήνα τα στελέχη της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ για τη συνάντηση των τεσσάρων. Επειδή δεν ήξεραν τι τους ξημερώνει στο τέλος της θητείας, αποφάσισαν να κάνουν τις εκλογές νωρίτερα. Αυτός είναι και ο λόγος που είχαν πιάσει δουλειά με τις Ενώσεις πολύ νωρίτερα φροντίζοντας να βγάλουν τους δικούς τους.

Εκείνο τον καιρό (πριν πιάσει ο χειμώνας) οι σύμβουλοι της Ομοσπονδίας που είχε η ΑΕΚ με τους σύμβουλους που είχε ο ΠΑΟΚ είχαν ακροβολιστεί. Στο μεταξύ η μάχη για τον έλεγχο των Ενώσεων που μαινόταν από τον προηγούμενο χρόνο είχε αρχίσει να κερδίζεται από την ΑΕΚ. Μια μάχη που την έδινε στις κατά τόπους Ενώσεις ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Αναλυτική ενημέρωση μπορείτε να βρείτε σε σειρά δηλώσεων και καταθέσεων του Αλέξη Κούγια. Με την ΑΕΚ να καθαρίζει την μπουγάδα ο Δημήτρης Μελισανίδης δήλωνε στην συνάντηση των τεσσάρων ότι το σύστημα των εκλογών  στην ΕΠΟ θα το καθορίσει η ΕΠΟ.

Η πρόθεση λοιπόν ήταν να γίνουν οι εκλογές το συντομότερο δυνατό ώστε να προκύψει διοίκηση των εκλεκτών της ΑΕΚ κι να χρειαζόταν ενίσχυση από τον ΠΑΟΚ θα δινόταν κι αυτή , φυσικά με κάποια ανταλλάγματα. Ενας χρόνος ακόμα είναι περίοδος ικανή είτε να αλλάξουν οι συσχετισμοί είτε να αλλάξει ο τρόπος της εκλογής με παρέμβαση των υπερεθνικών Ομοσπονδιών είτε με κυβερνητική πρωτοβουλία. Αυτό το στόχο εξυπηρετούσε η απόφαση που πήρε πριν από ένα μήνα η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

Ηταν τότε που ο Ολυμπιακός και ορισμένες Ενώσεις είπαν καθαρά στη Γενική Συνέλευση ότι η απόφαση αυτή είναι παράνομη και θα πέσει με την πρώτη προσφυγή που θα γίνει. Για σκαστή παρανομία μίλησαν ο Ολυμπιακός και οι ενώσεις που καταψήφισαν την απόφαση. Ηρθε λοιπόν το Ειρηνοδικείο και έβγαλε παράνομη και άρα μη εκτελεστή στην απόφαση για επίσπευση των εκλογών. Ο Ολυμπιακός άσκησε τα νόμιμα δικαιώματα του. Προειδοποίησε και στη συνέχεια ενήργησε. Αυτοί που τόσα χρόνια τώρα προσπαθούν να καθίσουν στο σκαμνί και να δικάσουν τον Ολυμπιακό βρέθηκαν να παρανομούν και οι αποφάσεις τους παράνομες.

Πριν την απόφαση ειρωνεύονταν ότι ο Ολυμπιακός θέλει να παρατείνει την θητεία του Βαγγέλη Γραμμένου. Τώρα μετά την απόφαση του Ειρηνοδικείου δεν λένε τίποτα. Ο,τι και να πουν ένα πράγμα δεν μπορούν να ισχυριστούν. Ότι ο Ολυμπιακός ενέργησε παράνομα. Δική της ήταν η παρανομία προκειμένου να διατηρήσουν τον έλεγχο της ΕΠΟ έστω και με νέα πρόσωπα. Αυτοί που μόνιμα προσπαθούν να τυλίξουν τον Ολυμπιακό σε μια κόλλα χαρτί είναι που πιάστηκαν πάλι με την γίδα στην πλάτη. Αφού για χρόνια προσπάθησα να μετατρέψουν τα δικαστήρια, αθλητικά και πολιτικά , σε χήρους καταδίκης του Ολυμπιακού, βρίσκονται οι ίδιοι όχι μόνο κατηγορούμενοι αλλά και καταδικασμένοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ