Η Μικαέλα Φωτιάδη πιο όμορφη από ποτέ στα γενέθλια του νέου αγαπημένου της!

Η Μικαέλα Φωτιάδη πιο όμορφη από ποτέ στα γενέθλια του νέου αγαπημένου της!

Τα γενέθλιά του γιόρτασε μαζί με φίλους και έχοντας στο πλευρό του την πανέμορφη σύντροφό του Μικαέλα Φωτιάδη, ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σπυριλιώτης.

Η πρώην παίκτρια του GNTM η οποία εδώ και λίγους μήνες αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στα προσωπικά της και να αφεθεί στον νέο έρωτα που της χτυπούσε την πόρτα, δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τόσο όμορφη στιγμή του συντρόφου της ο οποίος επέλεξε το Romeo για να γιορτάσει τα γενέθλιά του.

 

Μάλιστα, η καλλονή ξανθιά ήταν εκείνη που εμφάνισε στον εορτάζοντα την σοκολατένια τούρτα του για να σβήσει για το καλό τα κεράκια.

Η Μικαέλα χαμογελούσε συνεχώς και ήταν πραγματικά πολύ όμορφη και λαμπερή, γεγονός που αποδεικνύει πόσο ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του επιχειρηματία.

Έχοντας αποφασίσει από κοινού να ζήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δείχνουν να διανύουν την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους.

Και φυσικά, μετά το σβήσιμο της τούρτας, το κέφι πήρε φωτιά, με τη Μικαέλα να είναι συνεχώς στο επίκεντρο μιας και έδειχνε να το καταδιασκεδάζει.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από τη βραδιά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ