Σίσσυ Χρηστίδου : Οι απίστευτοι γλουτοί της αξίζουν συγχαρητήρια (photo)

Σίσσυ Χρηστίδου : Οι απίστευτοι γλουτοί της αξίζουν συγχαρητήρια (photo)

Οι κόποι της παρουσιάστριας απέδωσαν στο κορμί της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι ένα κορίτσι που ο κόσμος λατρεύει. Είναι χρόνια τώρα στην εγχώρια showbiz μέσω του ρόλου της ως παρουσιάστρια και δεν είναι λίγες οι εκπομπές που την είχαν στο πλατό τους. Η όμορφη κοκκινομάλλα έχει τον τρόπο της να κάνει το κοινό να τη λατρεύει και να ανυπομονεί για κάθε νέα εκπομπή, ώστε να χαρεί τη συντροφιά της.

Φυσικά, αυτή η συμπάθεια έχει προέκταση και στη γενικότερη ζωή της, με τον κόσμο να συντονίζεται για κάθε τι σχετικό με αυτή, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για πράγματα που απασχολούν και τον ίδιο. Τι εννοούμε; Την απώλεια βάρους της παρουσιάστριας από την καραντίνα και μετά.

Η Σίσσυ φαίνεται ότι ακολούθησε πρόγραμμα διατροφής για να φτάσει στα κιλά που είναι σήμερα και η αλλαγή της είναι μεγάλη. Και δεν είναι μόνο ότι μίκρυνε το νούμερο, αλλά κι ότι γύμνασε πολύ το κορμί της, σε σημείο που τώρα σε κάνει να αναρωτιέσαι τι ασκήσεις ακριβώς κάνει για να σμιλεύει το σώμα της.

Μία φωτογραφία που ανέβασε με μπικίνι, ωστόσο, κάνει το βλέμμα να πηγαίνει κατευθείαν σε ένα σημείο του κορμιού της. Όχι ότι τα υπόλοιπα δεν ξεχωρίζουν, αλλά, σε αυτήν, οι γλουτοί της είναι για συγχαρητήρια.

Δες τη φωτογραφία στη συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ