Αυτά αναζητούν περισσότερο οι γυναίκες για την ομορφιά τους

Αυτά αναζητούν περισσότερο οι γυναίκες για την ομορφιά τους

Σύμφωνα με τα στατιστικά του Google.

Ζούμε σε μια εποχή όπου η σύγχρονη τεχνολογία έχει εισέλθει για τα καλά στις ζωές όλων μας. Πλέον ένα πάτημα στο πληκτρολόγιο του κινητού, του υπολογιστή ή του tablet αρκεί για να βρούμε σε δευτερόλεπτα οποιαδήποτε πληροφορία χρειαζόμαστε. Ως γνωστόν το ωραίο φύλο ασχολείται μονίμως με θέματα ομορφιάς αφού όλες επιθυμούμε όσο το δυνατόν πιο όμορφο, λαμπερό και νεανικό δέρμα.

Η εταιρία Cult Beauty αποφάσισε να συλλέξει τα αναλυτικά στατιστικά των αναζητήσεων στο Google για τη φετινή χρονιά. Έτσι, σε συνεργασία με την Αγγλική Vogue μας παρουσιάζουν τα 10 συστατικά ομορφιάς που έψαξαν περισσότερο στο διαδίκτυο οι γυναίκες μέχρι και σήμερα.

1) Βιταμίνη C

Ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει την επιδερμίδα από παράγοντες όπως η περιβαλλοντολογική ρύπανση. Η βιταμίνη C βοηθά επίσης στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου, ενώ φωτίζει σημαντικά τον τόνο του δέρματος. Εφάρμοσέ την στο πρόσωπό σου το πρωί και το βράδυ αμέσως μετά τον καθαρισμό, για άμεσα αποτελέσματα.

2) Ρετινόλη

Βοηθά στην μείωση των λεπτών γραμμών καθώς και στην βελτίωση της υφής του δέρματος. Η ρετινόλη (ή αλλιώς βιταμίνη Α) ενισχύει τον κυτταρικό κύκλο εργασιών και την παραγωγή κολλαγόνου και είναι το no1 συστατικό που πρέπει να αγοράσεις αν θέλεις να δεις μεγάλη διαφορά στην όψη της επιδερμίδας σου.

3) Καστορέλαιο

Πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, το καστορέλαιο λέγεται ότι μειώνει τις φλεγμονές, ενυδατώνει και προάγει την ανάπτυξη των τριχών. Χρησιμοποιείται συχνά στην περιποίηση της επιδερμίδας αλλά καλό θα ήταν να το αποφύγεις αν έχεις δερματικά προβλήματα ή αλλεργίες.

4) Υαλουρονικό Οξύ

Είναι με διαφορά το καλύτερο συστατικό για ενυδάτωση και λάμψη. Σήμερα βρίσκεται σε πολλά από τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας της αγοράς αλλά ένας ορός είναι πάντα προτιμότερος και πιο αποτελεσματικός.

5) Σκουαλένιο

Βοηθά την υγρασία να παραμείνει στο δέρμα και είναι ένα από τα πιο καλά και ισχυρά αντιοξειδωτικά για την επιδερμίδα.

6) Σαλικυλικό Οξύ

Διεισδύει στους πόρους και απολεπίζει το δέρμα ενώ ταυτόχρονα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Εξαφανίζει τα πάντα από σπυράκια μέχρι και μεγαλύτερα προβληματικά σημεία του προσώπου.

7) Υπεροξείδιο του βενζοϋλίου

Πρόκειται για ένα συστατικό με αντισηπτική δράση. Σκοτώνει άμεσα τα βακτήρια που ζουν στο δέρμα όμως αν δεν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να οδηγήσει σε ερυθρότητα και αφυδάτωση του προσώπου. Η ενυδατική κρέμα είναι απαραίτητη μετά τη χρήση του.

8) Αμαμελίδα

Ένα φυτικό εκχύλισμα το οποίο έχει έντονη αντιφλεγμονώδες δράση και περιέχεται συχνά σε προϊόντα ομορφιάς όπως το toner.

9) Νιασιναμίδη

Εξαφανίζει τους πόρους, ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα.

10) Κηραμίδια

Απομακρύνουν τους ρύπους από το δέρμα ενώ βελτιώνουν σημαντικά την όψη του και ενισχύουν την λάμψη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ