Θλίψη! Έφυγε από τη ζωή η θετή κόρη της Σοφίας Βέμπο, Χάιδω και δεν υπάρχει κανείς για να την κηδεύσει

Θλίψη! Έφυγε από τη ζωή η θετή κόρη της Σοφίας Βέμπο, Χάιδω και δεν υπάρχει κανείς για να την κηδεύσει

Άλλη μια δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο αγαπημένος ηθοποιός και συνδικαλιστής δημοσίευσε την δυσάρεστη είδηση του θανάτου της θετής κόρης της Σοφίας Βέμπο και του Μίμη Τραϊφόρου.

Άλλη μια δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο αγαπημένος ηθοποιός και συνδικαλιστής δημοσίευσε την δυσάρεστη είδηση του θανάτου της θετής κόρης της Σοφίας Βέμπο και του Μίμη Τραϊφόρου.

Η είδηση όμως γίνεται ακόμα πιο θλιβερή αφού όπως αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του, ενώ η Χάϊδω Τραϊφόρου Βέμπο, έχει πεθάνει εδώ και λίγες μέρες δεν έχει κηδευτεί, αφού δεν υπάρχει κανείς δικός της να αναλάβει την κηδεία της.

“Η τραγουδίστρια  και ηθοποιός Χάιδω Βεμπο Τραιφόρου, η θετή κόρη της μεγάλης μας Βέμπο εδώ και κάποιες μέρες δεν είναι στην ζωή και δεν έχει κηδευτεί αφού κανείς δεν έχει αναλάβει ακόμα”… έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Η Χάιδω Τραϊφόρου είχε μιλήσει για την υιοθεσία της στην εφημερίδα Εspresso to 2018

«Εγώ, αγόρι μου, κατάγομαι από μια πάμφτωχη οικογένεια που είχε οκτώ παιδιά. Και όταν λέω πάμφτωχη, το εννοώ. Τότε η μάνα μου έκανε παιδιά και δεν ήξερε γιατί τα έκανε. Δεν είχαμε τίποτα να φάμε. Οι γονείς μου ήταν θυρωροί στην πολυκατοικία της οδού Στουρνάρη 49Α, εκεί όπου έμενε και η οικογένεια Βέμπο, και έβγαζαν ένα κομμάτι ψωμί. Την οικογένειά μου, λοιπόν, την ήξερε η μητέρα της Σοφίας, η Πηνελόπη. Εγώ ήμουν ένα πολύ ζωηρό παιδάκι και πήγαινα συνέχεια πάνω στο διαμέρισμα και της τραγουδούσα, της έκανα σκετς και εκείνη με είχε αγαπήσει πολύ, γιατί της έδινα χαρά μέσα στη μοναξιά της. Η Σοφία τότε δεν έμενε στην Ελλάδα. Γύριζε όλο τον κόσμο και τραγουδούσε και διασκέδαζε τον Ελληνισμό» αναφέρει και συνεχίζει: «Προτού πεθάνει, είπε στην κόρη της Σοφία: “Δεν παίρνεις αυτό το κοριτσάκι να το έχεις κοντά σου, να το μεγαλώσεις, να έχεις μια παρέα, βρε Σοφία, για τα γεράματά σου;” Εγώ τότε ήμουν μόλις τεσσάρων ετών. Κι έτσι έγινε! Η ζωή με τη Σοφία Βέμπο και τον Μίμη Τραϊφόρο ήταν πραγματικά πολύ καλή, αλλά, από την άλλη, οι δυο τους ήταν “εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε”. Το 1957 που παντρεύτηκαν η Σοφία και ο Μίμης εγώ ήμουν εφτά ετών. Με είχαν παράνυμφο στον γάμο τους που έγινε στην εκκλησία της Αγίας Θέκλας. Και στον γάμο τους είχε έρθει όλη η κοσμική Αθήνα» λέει χαμογελώντας, φέρνοντας στον νου της ιστορίες μιας άλλης εποχής”

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ