Ποδοσφαιριστές με διάσημες WAGs (pics)

Ποδοσφαιριστές με διάσημες WAGs (pics)

Δείτε φωτογραφίες από γυναίκες ποδοσφαιριστών που ήταν ήδη διάσημες πριν γίνουν WAGs. Από τον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια Μπέκαμ στον Αντίλ Ραμί και την Πάμελα Άντερσον.

Λένε πως πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα κρύβεται μια γυναίκα.

Οι σύντροφοι των ποδοσφαιριστών κλέβουν πολλές φορές την παράσταση με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους. Σε μερικές περιπτώσεις, μάλιστα, οι WAGs είναι ήδη γνωστές στο ευρύ κοινό, όπως αυτές που ακολουθούν παρακάτω:

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ

Γνωρίστηκαν το 1997 όταν ο τότε παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσκάλεσε την Βικτόρια (που τότε ήταν στο απόγειο της καριέρας της ως μέλος των Spice Girls) σε ένα παιχνίδι.

Ζεράρ Πικέ και Σακίρα

Ο Ζεράρ Πικέ γνώρισε την Σακίρα στα γυρίσματα του «Waka Waka», το οποίο ήταν το επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ 2010 που κατέληξε στην Ισπανία.

Κάμερον ΜακΓκίχαν και Τίφανι Γουότσον

Ο παίκτης της Οστάνδης (που έφυγε από την Τσέλσι σε ηλικία 16 ετών) είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Τίφανι Γουότσον, η οποία παίζει στη σειρά «Made in Chelsea».

Άσλει Κόουλ και Σερίλ Τουίντι

Ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ και της Τσέλσι γνώρισε την τραγουδίστρια των Girls Aloud Σερίλ Τουίντι το 2004, με την οποία χώρισε δύο χρόνια αργότερα.

Αντίλ Ραμί και Πάμελα Άντερσον

Ο Ραμί συναντήθηκε πρώτη φορά με την Πάμελα Άντερσον το 2017 στο Grand Prix του Μονακό και παρά τα 20 χρόνια που τους χώριζαν ηλικιακά, έγιναν αχώριστοι. Ωστόσο, χώρισαν το 2019.

Άλεξ-Οξλεϊντ Τσάμπερλειν και Πέρι Έντγουαρτς

Ο παίκτης της Λίβερπουλ είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια των Little Mix, Πέρι Έντγουαρτς από το 2017.

Βίκτορ Λίντελοφ και Μάια Νίλσον

Ο 26χρονος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παντρεύτηκε την infulencer Σουηδέζα Μάια Νίλσον το 2018.Η Μάια είναι γνωστή στο χώρο του μάρκετινγκ.

Νταβίντ Ντε Χέα και Εντούρνε

Ο τερματοφύλακας των «κόκκινων διαβόλων» παντρεύτηκε την Ισπανίδα τραγουδίστρια Εντούρνε το 2010, η οποία πήρε μέρος στη Eurovision το 2015 και έχει 1,5 εκατομμύριο followers στο Instagram.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ