Βόμβα στο διαδίκτυο με αυτό το ροζ ερασιτεχνικό βίντεο

Βόμβα στο διαδίκτυο με αυτό το ροζ ερασιτεχνικό βίντεο

Πολλές φορές δεν χρειάζονται πολλά λόγια

Είναι από τα αγαπημένα μας κορίτσια. Μάλιστα την φιλοξενήσαμε στο πρώτο τεύχος του νέου ελληνικού Playboy, με μία άκρως pink Instagramική διάθεση. Η Megan Moore είναι ο ορισμός του «κοριτσιού της διπλανής πόρτας». Ευχάριστη, χαμογελαστή και προσιτή.

Γεννήθηκε στο Vancouver και παρότι τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει στο Los Angeles, δηλώνει αμετανόητη ερωμένη της φύσης. «Λατρεύω την φύση. Αισθάνομαι υπέροχα όταν φεύγω από την παράνοια της πόλης. Εδώ στην επαρχία, ο χρόνος δεν έχει καμία σημασία και αυτό είναι κάτι που με ηρεμεί», αναφέρει χαρακτηριστικά η ξανθιά καλλονή, την οποία δεν θα συναντήσεις σε κανένα κυριλέ εστιατόριο.

«Ποτέ δεν ήμουν το κορίτσι που θα επέλεγα να πάω σ’ ένα ακριβό γαλλικό εστιατόριο. Μία pizza pepperoni είναι αρκετή ώστε να με κάνει να σνομπάρω τις γαστρονομικές δημιουργίες ενός chef». Όσον αφορά το είδος του άνδρα που θα την έκανε να μοιραστεί την pizza είναι ξεκάθαρη: «Όσο κλισέ κι αν σου ακουστεί, το χιούμορ είναι σπουδαίο προσόν για έναν άνθρωπο. Ένας άντρας με χιούμορ σημαίνει ότι έχει προσωπικότητα και έχει την ικανότητα να σε κάνει να περάσεις καλά. Γιατί στην τελική αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία. Να περνάμε καλά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ