Αυτή ήταν η πιο πρωτότυπη τούρτα για τα 51α γενέθλια της Ελένης

Αυτή ήταν η πιο πρωτότυπη τούρτα για τα 51α γενέθλια της Ελένης

Και κρύβεται ο Ματέο πίσω από αυτήν

Θυμάσαι που πριν τέσσερις ημέρες, η Ελένη Μενεγάκη είχε σβήσει το πρώτο κεράκι για τα 51 της χρόνια στα Άχλα της Άνδρου; Μπορεί οι δημοσιογράφοι να περίμεναν την παρουσιάστρια για ευχές έξω από το σπίτι της, η ίδια όμως φέτος επέλεξε να μην αφήσει την Άνδρο και το ξενοδοχειακό συγκρότημα του αγαπημένου της και να παραμείνει στα Άχλα.

Εκεί η Ελένη γιόρτασε τα 51α γενέθλια μακριά από τηλεοπτικά πλατό και τούρτες μπροστά στην κάμερα αλλά με μια τούρτα υπερπαραγωγή.

«…Ήταν μια όμορφη μέρα … και κλείνει με άλλη μια τούρτα ( καποιος είχε πολύ έμπνευση ) !Σας ευχαριστώ πολύ όλους , με κάνατε να νιώθω πως γιορτάσαμε μαζί τα γενέθλια μου ! # Eleni #birthdaygirl #happy», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη και δημοσίευσε μια φωτογραφία της τούρτας που ήταν πραγματικά εμπνευσμένη.

Βλέπεις στην τούρτα αυτή που φαίνεται να είναι έμπνευση του συζύγου της Ελένης, Μάκη Παντζόπουλου βλέπουμε την Ελένη ως σωστή αγρότισσα πάνω αστο τρακτέρ με τα κηπευτικά της μπροστά της σαν να βρίσκεται ακριβώς στον επίγειο παράδεισό της, την Άνδρο και τα Άχλα.

Η φωτογραφία αυτή της Ελένης έγινε viral και πολλοί διάσημοι φίλοι της αλλά και απλοί της θαυμαστές, έγραψαν μια ευχή και ένα σχόλιο αγάπης για την παρουσιάστρια.

Δες την τούρτα παρακάτω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ