Τζένη Μπαλατσινού: Μια βραδιά δίπλα στο τζάκι στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της (pic)

Τζένη Μπαλατσινού: Μια βραδιά δίπλα στο τζάκι στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της (pic)

Στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η Τζένη Μπαλατσινού!

Στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η Τζένη Μπαλατσινού! Οι γιορτές του 2020 πρόκειται να μείνουν αξέχαστες τόσο στην γνωστή παρουσιάστρια όσο και στον σύζυγό της και Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια. Αν και το 2020 αποτελεί μία δύσκολη και πρωτόγνωρη χρονιά για ολόκληρο τον πλανήτη λόγω του κορονοϊού, για το ζευγάρι αναμένεται να είναι η αγαπημένη του, αφού θα γεννηθεί ο γιος του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου της εγκυμοσύνης της, η Τζένη Μπαλατσινού επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, ωστόσο δεν σταμάτησε την καθημερινή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media. Η ίδια είναι τρισευτυχισμένη που η οικογένειά της θα μεγαλώσει κι άλλο και δεν έχει κανένα λόγο να το κρύψει!

Μετά τη φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram το μεσημέρι της Κυριακής, η Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να αποκαλύψει πώς πέρασε το βράδυ της. Η μέλλουσα μανούλα χαλάρωσε μπροστά στο τζάκι και έκλεισε το Σαββατοκύριακο με τον πιο όμορφο τρόπο.

Δες τη φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ